(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Oulu/Raahe
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Haemme nyt useampaa projektipäällikköä valokuituverkon rakennuttamisprojektiin! Oletko valmistunut maanrakennuspuolen insinööriksi ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi? Eltelillä pääset näkemään ja kokemaan, miten alan johtava tekijä luo kasvuaan turvaamalla yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Yrityksessä riittää erilaisia uramahdollisuuksia mielenkiintoiselle henkilölle tulevaisuudessakin. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä työssä pääset perehtymään valokuituverkon rakennuttamiseen projektipäällikön näkökulmasta. Olet maanrakennuspuolelta valmistunut insinööri, joka osaa hyödyntää oppimiaan teorioita käytännössä. Olet kerryttänyt kokemusta työmaalla työskentelystä ja se on sinulle tuttua. Normaalina työpäivänä valvot ja dokumentoit projektin edistymistä työmailla sekä kommunikoit asiakkaan kanssa työn edistymisestä. Koska työmaat sijaitsevat Oulun ja Raahen alueella, ajokortti on ehdottoman tärkeä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus esimiestehtävistä.

Tarjoamme


* Tässä tehtävässä pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta työnjohdollisista tehtävistä tunnetussa ja kansainvälisessä yrityksessä!


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Työmaalla työnjohdollinen valvonta ja opastaminen
* Prosessien dokumentointi ja analysointi
* Raportointi asiakkaalle

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Maanrakennuspuolen insinöörin tutkinto (AMK, DI)
* Kokemusta työmaalla työskentelystä
* Nopea päätöksentekokyky ja ratkaisukeskeinen työote
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito
* B-ajokortti


Etsimämme henkilö on:


* Rohkea
* Ratkaisukeskeinen
* Yhteistyökykyinen
* Itsenäinen ja vastuuntuntoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan kesäkuun puoliväli-elokuun alku 2019
* Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Oulu ja Raahe
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eltelin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Eltel Networks Oy on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.