(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Oulun seudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta palveluyritystä!
 
Haemme nyt ammattitaitoista PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Oulun seudulle.
 
ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin ja kiinteistöpalvelusopimuksiin.
 
Projektipäällikkönä vastaat kiinteistöjen tilamuutospalveluista ja erilaisten projektien johtamisesta, työturvallisuudesta sekä  tarjouslaskennasta ja raportoinnista useissa asiakkuuksissa. Vastaat kohteiden kehittämisestä,  arvolupauksesta asiakkaille, laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä  ISS Palvelut Oy:n toimintatapojen jalkauttamisesta kohteessa. Teet yhteistyötä alihankkijoiden kanssa ja raportoit yksikön aluepäällikölle. Työ on vakituinen kokopäivätyö ja alkaa tammikuussa 2020. Työajat ajoittuvat toimistoaikoihin, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinöörin tai rakennusmestarin tutkintoa sekä riittävän laaja-alaista työkokemusta mm. korjausrakentamisesta  ja tilamuutoksista. Toimit kiinteässä yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa asiakkuuksissamme, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi.  Toivomme, että olet tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja.  Työssäsi tarvitset lisäksi hyviä IT-taitoja, B-ajokorttia ja omaa autoa. Valitulle henkilölle teetämme suppean turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan kehittyvän yrityksen kasvavassa yksikössä. Hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 26.1.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kari Seppänen numerosta +358407591997.