Projektipäällikkö (Oulu)
Leinolift Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Haemme ammattilaista myymään palveluitamme rakennus- ja teollisuusyrityksille sekä huolehtimaan kokonaisvaltaisesti liiketoiminnastamme Pohjois-Suomessa. Tässä ammatissa pääset liikkumaan koko ajan! Myyntitehtävien lisäksi toimenkuvaasi kuuluu myös aluepäällikön oikeana kätenä toimiminen sekä tarvittaessa kaluston kuljettaminen työmaalle. Parhaita tuloksia voimme saavuttaa yhdessä, jos sinulla on jo kokemusta rakennus- tai konevuokrausalalta, IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on kuorma-auton ajokortti. Englannin ja viron kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä mahdollisuuden kehittää parempaa konevuokrauspalvelua ammattitaitoisessa tiimissä, jossa jokainen työntekijä on tärkeä. Työsuhde-etuna on vapaa autoetu.

Työtehtävä on uusi, joten voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Toimistosi sijaitsee osoitteessa Posantie 11, Oulu. Toimialueesi on koko Pohjois-Suomi.

Kiinnostuitko? Hakemuksesi ja ansioluettelosi pyydämme lähettämään sähköpostiimme osoitteeseen hr@leinolift.fi. Lisätietoja voit pyytää yhtiömme Pohjois-Suomen aluepäällikkö Anssi Rumpuselta, puh. 050 550 1436. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255634
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Oulu
  • Lisätietoja antaa: Aluepäällikkö Anssi Rumpunen, puh. 050 550 1436, s-posti: anssi.rumpunen@leinolift.fi