(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Orimattilaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Asiakkaamme Ferroplan Oy hakee Projektipäällikköä Orimattilaan.

Toisen polven perheyritys Ferroplan Oy on Suomen johtava kappale- ja massatavaran käsittelyyn kuljetinratkaisuja suunnitteleva ja valmistava yritys. Lisäksi Ferroplan tarjoaa ratkaisuja vedenkäsittelyyn sekä kiinteän jätteen käsittelyyn ja varmistaa aina laitteidensa ylläpidon Ferro Care -huollolla.

Projektipäällikkönä vastaat omalta osaltasi Ferroplan Oy:n eri projektien aikatuluista, ja seuraat kustannuksia tarkalla silmällä. Huolehdit siitä, että projektit viedään loppuun asti luvatussa aikataulussa. Olet tärkeä linkki asiakkaan ja Feroplan Oy:n välillä, joten yhteydenpitosi asiakkaaseen on aktiivista, jotta projektit saadaan onnistumaan moitteettomasti. Teet niin ikään saumatonta yhteistyötä Ferroplan Oy:n myynnin, sekä suunnittelupuolen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ehdottomasti aikaisempaa kokemusta vaativasta projektiluontoisesta työstä, sekä projektijohtamisesta. Toivomme sinulta myös vahvaa teknistä taustaa, ja ymmärrystä metalliteollisuuden tuotannosta. Projektipäällikkö pystyy sujuvasti pitelemään monta lankaa käsissään, sekä hallitsemaan isoja kokonaisuuksia. Tehtävä vaatii jämäkkää otetta työhön, ja  tietynlainen kylmäpäisyys auttaa varmasti saattamaan projetit loppuun kiireisessäkin aikataulussa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän alan johtavassa yrityksessä, sekä vakituisen työsuhteen.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Rami Räty numerosta 044 412 4747.

Hae tehtävään suoraan tästä, tai lähetä hakemus ja cv osoitteeseen rami.raty@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Rami Räty
Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy