(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö oppilaitosyhteistyön tulevaisuuden mallin luomiseen
Fadeno Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Raskaan liikenteen osaajista on pula. Ammattitaitoisia ja asiantuntevia kuljettajia, mekaanikoita, työnjohtajia ja opettajia on vaikea löytää. Haluatko sinä olla ratkaisemassa tätä ongelmaa?

Haemme Fadeno Oy:n palvelukseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ OPPILAITOSYHTEISTYÖN TULEVAISUUDEN MALLIN LUOMISEEN 

Tehtäväsi on kehittää Volvon Trucksin korjaamoverkoston oppilaitosyhteistyötä siten, että raskaan liikenteen alalle hakeutuu tulevaisuudessa enemmän motivoituneita opiskelijoita, jotka myös päätyvät alalle töihin. Työssäsi suunnittelet koulutuskokonaisuuksia ja niihin kuuluvia opintoja. Kartoitat mahdollisia kumppanuusoppilaitoksia ja vastaat jatkuvasta yhteistyöstä ja sen kehittämisestä heidän kanssaan. Ohjeistat oppilaitoksia kumppanuuteen liittyvissä asioissa ja tuet heitä alan houkuttelevuuden parantamiseksi. Teet tiivistä yhteistyötä Volvo-toimipisteiden sekä mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Sinulla on kokemusta ja/tai ymmärrystä koulutusjärjestelmästä, oppilaitosympäristöstä sekä ammatillisesta koulutuksesta. Olet tottunut työskentelemään projektimaisesti ja sinulla pysyy näpeissäsi useat eri tehtävät ja aikataulut. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä, paperiprintti ei ole mielestäsi ainoa nykypäivän viestintäkanava ja käytät sujuvasti MS Officen työkaluja. Jo rakentamasi yhteistyöverkostot ovat sinulle hyödyksi, samoin teknisen alan osaaminen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta koko Suomessa sekä B-ajokorttia.

Tarjoamme sinulle täysin uuden roolin, jossa onnistuessasi vaikutat merkittävästi raskaan liikenteen alan kehitykseen. Saat työskennellä itsenäisesti, mutta emme jätä sinua yksin, vaan tukenasi on ammattitaitoisten ja alastaan innostuneiden osaajien verkosto. 

Tule osaksi osaavaa ja mukavaa joukkoamme! Projekti kestää kaksi vuotta, jonka jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkaa Volvon verkostossa huippuasiantuntijana. Toimit projektin aikana Fadeno Oy:n palveluksessa. Työpisteesi löytyy Volvo Finland Ab:n tiloista Vantaalta. Lähetä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 12.11.2019 osoitteeseen kati@fadeno.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstön kehityspäällikkö Merja Leppänen (Volvo Finland Ab), puh. 050 430 7389 ja Kati Väljä (Fadeno Oy), puh. 050 520 3692. Jos emme heti pysty vastaamaan, soitamme sinulle takaisin.