(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Olkiluotoon, Posiva Oy
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021
Haemme projektipäällikköä Posivan Loppusijoituslaitos-projektin (LSL) Tuotantolaitteet-ryhmään

Projektipäällikön työhön kuuluu Posivan tuotantolaiteohjelman laiteprojektin johtamista ja hallintaa: hankintojen hallintaa, aikataulunhallintaa, muistioiden ja raporttien laatimista, budjetin ylläpitoa ja raportointia sekä käytännön järjestelyjen, kuten eri suunnittelualojen ja laiteprojektien menettelyjen yhteensovittamista.

Projektipäällikön tehtävä soveltuu tekn. insinöörille/DI:lle, sekä erityisesti projektiorientoituneelle tekijälle. Kokemusta projektinjohtotehtävistä tulisi olla vähintään 3 vuotta. Kokemus laitekehityksen tai koneenrakennuksen puolelta katsotaan eduksi. Sujuva englanninkielen taito on välttämättömyys. Valitun tulee olla yhteistyöhön kykenevä ja ehdottoman projektiorientoitunut.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn alustava kesto on 31.12.2022 saakka. Olkiluodossa pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten haasteiden parissa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.