(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, ohjelmistopalvelut (HKI)
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Haemme uudenkarhealle Helsingin Ilmalan toimistolle ketterän ohjelmistokehityksen menetelmät hallitsevaa projektipäällikköä.

Tarjoamme vastuullisen ja haastavan tehtävän, jossa olet avainroolissa sekä liiketoiminnalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa että toiminnan pitkäjänteisessä kehittämisessä. Yhdessä tiimisi kanssa tuotat korkealaatuisia ja tietoturvallisia ohjelmistoratkaisuja teollisen internetin, liikenteen sekä infra- ja turvallisuusalojen asiakkaillemme.

Vastaat itsenäisesti ohjelmistokehitysprojektien johtamisesta annettujen tavoitteiden ja reunaehtojen mukaisesti. Toimit Cinian palveluiden keulakuvana asiakkaan suuntaan, mahdollistat kehitystiimin sujuvan työskentelyn sekä tuet tarvittaessa asiakasta tuoteomistajan roolissa. Teet tiivistä yhteistyötä muiden cinialaisten sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Rooli ei edellytä ohjelmointitaitoja, mutta softakehittäjätaustasta on etua. Ohjelmistoteknologioiden tuntemus ja vähintään perustason ymmärrys web-sovellusten arkkitehtuuriratkaisuista, tietovarastoista, integraatioista sekä moderneista kehitys- ja tuotantoympäristöistä on kuitenkin välttämätöntä. Edellytämme myös aiempaa kokemusta ja näyttöjä ohjelmistokehitystiimin menestyksekkäästä vetämisestä.

Teknisen osaamisen lisäksi projektipäällikön tulee kyetä nopeasti sisäistämään asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet ja haasteet. Kokemus eri toimialoista ja liiketoimintamalleista yhdistettynä tekniseen taustatietoon auttaa projektipäällikköä muotoilemaan asiakkaillemme uusia, hyödyllisiä ratkaisukokonaisuuksia sekä tuottamaan käyttäjätarinoita ja vaatimuksia kehitysjonoon.

Osaat soveltaa Scrumia rutiininomaisesti ja vähintään tunnet myös muita ketterän kehityksen menetelmiä (esim. Kanban, SAFe, devops).

Sinulle on kunnia-asia pitää backlog tikissä ja osaat hyödyntää soveltuvia projektityökaluja (esim. Jira) tehtävienhallinnassa ja projektin etenemän seurannassa ja ennustamisessa.

Menestyminen tehtävässä edellyttää hyviä viestintä- ja esiintymistaitoja sekä halukkuutta astua esiin ja olla rohkeasti näkemyksellinen niin oman porukan keskellä, asiakkaiden edessä tai toisinaan suuremmilla estradeilla.

 

Työskentelystä Cinialla

Ciniassa vallitsee aidosti rento ja välitön työpaikkailmapiiri. Asiantuntijoidemme keskinäinen arvostus ja luottamus luovat hyvää fiilistä cinialaisten arkeen. Meillä et huku massaan, vaan opit tuntemaan ihmiset ympärilläsi. Työskentelemme sitoutuneesti, mutta kunnioitamme jokaisen aikaa ja elämää työn ulkopuolella. Työajan joustojen ja erilaisten arjen helpotusten avulla sovitat yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Tarjoamme osaamisesi mukaisen hyvän palkan lisäksi kattavan etupaketin, joka sisältää mm. puhelimen, internet-liittymän, lounas- ja virike-edut, normaalia laajemman työterveyspalvelun hoitokuluvakuutuksineen sekä sairaan lapsen hoitopalvelun.

Helsingin saitti muutti huhtikuussa Ilmalaan uusiin toimitiloihin aivan juna-aseman viereen ja hyvälle yhteydelle lähelle Hakamäentietä.  Rakennamme kestäviä ohjelmistoratkaisuja esimerkiksi liikenteen, energian ja turvallisuuden aloilla sekä tuotekehitämme teollisuuden ja taloushallinnon asiakkaidemme ohjelmistotuotteita. Asiakkaitamme ovat esim. Valmet, Sandvik, Finavia, Pohjolan liikenne ja suuri osa sairaanhoitopiireistä.

 

Hakeminen

Jos kuvaus kuulosti kiinnostavalle ja omaat toivottua taustaa, jätä hakemus palkkatoiveineen sekä alustava tieto, milloin voisit aloittaa.

Hakuaikaa on 29.4. saakka, mutta toimi nopeasti - kun sopiva henkilö löytyy, etenemme täyttämään tehtävää heti.

 

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla työtehtävistä, ota yhteyttä Kimmoon: Liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi, puh. 040 552 9204.