(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Netsuite
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Haemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vetämään NetSuite ERP -toimitusprojekteja ja jatkokehitysprojekteja Helsinkiin.

Onko sinulla palava halu oppia uutta ja olla kasvattamassa hyvin liikkeelle lähtenyttä liiketoimintaa Digialla, välineenäsi maailman johtava pilvi-ERP? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta ERP-järjestelmistä ja projektinhallinnasta? Haluatko haastaa itseäsi, kasvattaa osaamistasi ja olla luomassa edistyksellisiä ratkaisuja? Onko sinussa sitä kuuluisaa startup-henkeä? 

Jos kuvaus kuulostaa oikealta ja mielessäsi muhii ajatus työskentelystä timanttisten tyyppien ja uusien teknologioiden parissa, jatkathan vielä hetken tämän ilmoituksen parissa.

Haemme nyt yhteistyökykyistä ja ongelmanratkaisusta nauttivaa projektipäällikköä NetSuite-liiketoiminta-alustan toimitusprojekteihin sekä asiakkaidemme jatkokehitysprojekteihin. NetSuite on platform, jonka potentiaali puhuttelee Suomen brändikuvaa rakentavia yrityksiä, joten meillä pääset takuulla mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin! Voit tutustua täällä asiakastarinoihimme ja yhteistyöhömme esimerkiksi ohjelmistoyritys Vainun ja teknologiayhtiö Trimblen kanssa. 

Ketä etsimme?

Toivomme että tuot joukkoomme projektinhallinnan kokemusta muttemme mittaa sitä työvuosien määrällä vaan onnistuneesti läpiviedyillä projekteilla. Ottaen huomioon tehtävän luonteen, mitä suurempi osa niistä liittyy ERP-hankkeisiin, sitä parempi. Tehtävässä on etua, jos ymmärrät ketterän projektimallin, tunnet projektinhallinnan työkalut (kuten JIRA) ja kykenet käymään keskustelua ERP:n prosesseista (kuten taloushallinto tai tuotannonohjaus).  Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja viet projekteja määrätietoisesti eteenpäin. Olet kiinnostunut analysoimaan projektin etenemistä ja seuraamaan tuloksia erilaisten mittareiden avulla. 

Projektipäällikkönä katsomme eduksesi jos: 

  • Omaat selkeät viestintä- ja esiintymistaidot.
  • Ymmärrät modernien ERP-järjestelmien perusteet ja havaitset lisämyynnin mahdollisuudet projektien toimitusvaiheissa.
  • Tunnet NetSuite-teknologian.
  • Tunnet taloushallinnon, tilaus-toimitusketjun, tuotannon tai projektitoimintojen prosessit päätasolla.
  • Olet suorittanut alan sertifikaatteja, esim. IPMA, Scrum Master tai Scrum Product Owner.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Aikaisempi kokemus konsulttina tai projektipäällikkönä toimimisesta antaa hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen. NetSuite-osaaminen on suotavaa, mutta ei kynnyskysymys. Arvostamme kokemusta ERP-ratkaisuista joka osana toimitusorganisaatiota asiakkaan tai toimittajan projektiryhmässä tai asiakkaan avainkäyttäjänä.  Tämän kokemuksen johdosta pystyt hahmottamaan asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja palat halusta ottaa vastuuta yksilönä ja ryhmässä. 

Miksi Digia? 

Olemme yli tuhannen hengen vahvasti kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Panostamme Digialla siihen, että varmasti viihdyt meillä – henkilöstömme hyvinvointi- ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit. 

Hakuaika päättyy 16.2.2020 Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Lisätietoja tehtävästä antaa NetSuite-liiketoiminnan johtaja Riku Martikainen. Saat Rikun kiinni numerosta 040 735 3068 torstaina 6.2.2020 klo 15-17 tai maanantaina 10.2.2020.