(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / MPS Prewise, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

MPS Prewise Oy on osa MPS-Yhtiöitä. MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Oulun, Tampereen, Turun ja Vaasan toimistoista. Baltiassa, Venäjällä ja Kiinassa toimivat MPS-yhtiöt sekä kansainväliset verkostomme Panorama Search, AESC ja Career Star Group varmistavat asiakkaan tarpeisiin vastaamisen maailmanlaajuisesti. www.mps.fi

Etsimme sinua 

Projektipäällikkö 

johtamaan digitaalisia oppimisprojekteja asiakkaillemme luovien ammattilaistemme kanssa.

Roolisi digitaalisten oppimisratkaisuiden projektipäällikkönä on vastuullinen. Päivittäisessä työssäsi meillä pääset toimimaan eri alojen parhaiden asiakasorganisaatioiden kanssa monenlaisissa sisältö- ja käyttöönottoprojekteissa. Huolehdit asiakassuhteiden luomisesta ja lisämyynnistä. Selvität asiakkaan oppimiseen liittyvät tarpeet ja tavoitteet, tuet heitä läpi projektien ja pidät heihin proaktiivisesti yhteyttä. Vakuutat asiakkaan omalla osaamisellasi ja asenteellasi ja johdat tiimiä mielessäsi laadukas asiakaspalvelu.

Vastaat projektitiimin työn ohjauksesta ja organisoinnista, sekä projektista kokonaisuudessaan. Osallistut myös luovaan suunnitteluun ja sparrailuun. Projektinhallinnan käytännön asiat aikataulutuksesta, muistioihin, budjetin hallintaan sekä seurantaan ja laskutukseen pysyvät hyppysissäsi.

Tekijänä olet itseohjautuva ja vastuullinen ja työotteesi on myynnillinen, ratkaisukeskeinen ja järjestelmällinen. Nautit tiimityöskentelystä ja tuet omalla työlläsi muiden tiiminjäsenten onnistumista. Priorisoit vaivatta ja olet erittäin laatuorientoitunut. Siedät painetta, sillä tässä roolissa sinulla on useita saman aikaisia projekteja käynnissä. Vaikka suurten kokonaisuuksien hahmottaminen on sinulle helppoa, riittää sinulla myös tarkkuutta ja huolellisuutta budjetointiin. Kirjoitat ja viestit erinomaisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Halu palvella asiakkaitamme, kokemus projektityöstä ja vahva kiinnostus oppimista ja teknologiaa kohtaan ovat työssä menestymisen edellytys. Arvostamme kokemusta monimuotoisista oppimisratkaisuista sekä luovan tiimin kanssa työskentelemisestä. Arvostamme myös ymmärrystä organisaatioiden koulutustarpeista.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS Prewisen toimitusjohtaja Timo Nieminen (timo.nieminen(at)mps.fi) viikolla 16. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 18.4.2018 mennessä.