(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / MPS Prewise, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

MPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja johtamisen kehittämisen asiantuntija. Osaamistamme ovat erityisesti vahvat oppimiskokemukset, oppimisen teknologiat, johtajuuden kehittäminen ja uudistusten toimeenpano organisaation kaikilla tasoilla. Tuemme ratkaisuillamme asiakkaidemme kasvun kulttuuria ja henkilöstön monimuotoista osallistamista. MPS Prewise on osa MPS-Yhtiöitä.

Etsimme sinua, asiakaspalveluhenkinen ja oppimisesta innostuva

Projektipäällikkö

olemaan läsnä asiakkaillemme ja johtamaan digitaalisia ja monimuotoisia oppimisprojekteja sisäisesti luovien ammattilaistemme kanssa.

Roolisi digitaalisten oppimisratkaisuiden projektipäällikkönä on strategisesti merkittävä ja samalla käytännönläheinen. Päivittäisessä työssäsi meillä pääset toimimaan eri alojen parhaiden asiakasorganisaatioiden kanssa monenlaisissa sisältö- ja käyttöönottoprojekteissa. Huolehdit asiakassuhteiden luomisesta ja kehittämisestä niin kasvokkain kuin muillakin viestintävälineillä. Selvität asiakkaan oppimiseen liittyvät tarpeet ja tavoitteet, tuet heitä läpi projektien ja pidät heihin proaktiivisesti yhteyttä. Vakuutat asiakkaan omalla osaamisellasi ja asenteellasi ja johdat ennakkoluulottomasti tiimiä asiakkaan haasteen ratkaisemisessa, ohjenuoranasi laadukas asiakaspalvelu.

Vastaat projektitiimin työn ohjauksesta ja organisoinnista, sekä projektista kokonaisuudessaan. Osallistut myös luovaan suunnitteluun ja sparrailuun. Projektinhallinnan käytännön asiat aikataulutuksesta, muistioihin, budjetin hallitaan sekä seurantaan ja laskutukseen pysyvät hyppysissä.

Tekijänä olet itseohjautuva ja vastuullinen ja työotteesi on myynnillinen, ratkaisukeskeinen ja järjestelmällinen. Nautit tiimityöskentelystä ja tuet omalla työlläsi muiden tiiminjäsenten onnistumista. Priorisoit vaivatta ja olet erittäin laatuorientoitunut sekä oman työsi, että projektin ja sen kokonaistuloksen suhteen. Siedät painetta, sillä tässä roolissa sinulla on useita saman aikaisia projekteja käynnissä. Vaikka suurten kokonaisuuksien hahmottaminen on sinulle helppoa, riittää sinulla myös tarkkuutta ja huolellisuutta budjetointiin. Kirjoitat ja viestit erinomaisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Halu palvella asiakkaitamme, kokemus projektityöstä ja vahva kiinnostus oppimista ja teknologiaa kohtaan ovat työssä menestymisen edellytys. Arvostamme lisäksi kokemusta monimuotoisista oppimisratkaisuista sekä luovan tiimin kanssa työskentelemisestä. Voit olla urasi alussa oleva ammattilainen tai pidemmän linjan tekijä.

Tiimissämme sinua odottavat taitavat ja mukavat työkaverit, joiden kanssa saat innostua ja pureksia kovempiakin luita. Annamme sinulle vastuuta ja perehdytämme huolella, jotta saat parhaat mahdolliset työkalut kohti työssä onnistumista.
 
Innostuitko – etsimmekö juuri sinua? Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Heiliö, Head of Learning Solutions, puh. 040 527 5916, pe 25.5. klo 13-15 ja ti 29.5. klo 9-11.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 1.6.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palataan pian asiaan!