(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö mobiili- ja verkkokehitykseen
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Haluatko mukaan huipputiimiin tekemään LähiTapiolaa tunnetuksi elämänturvakumppanina ja rakentamaan kanssamme uusia elämänturvapalveluita? Haemme nyt aktiivista projektipäällikköä tehokkaaseen Projektinhallintatiimiimme Espooseen. Keskityt ensisijaisesti digitaalisten palveluiden kehittämisen projekteihin. Osa projektitiimistäsi työskentelee Espoossa ja osa on offshoressa.

Odotamme sinulta

Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Ketterän kehittämisen mallit ovat sinulle tuttuja ja olet työskennellyt muutaman vuoden projektipäällikkönä sekä siihen rinnastettavissa ketterän kehittämisen rooleissa mobiili- ja verkkopalveluiden kehittämisessä ja ymmärrät myös siihen liittyvää tekniikkaa. Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Innostuitko?
Kerro meille, miksi juuri sinä olisit osuva valinta tehtävään. Lähetä meille hakemuskirjeesi ja cv:si palkkatoivomuksineen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.12.2019.
Odotamme innolla ja ilolla uuden työkaverimme tapaamista!