Projektipäällikkö, Mittauspalvelut
AFRY Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Haemme nyt Vantaalle

Projektipäällikkö, Mittauspalvelut 

Työtehtävä:

Tehtäväsi painottuvat projektipäällikkönä toimimiseen, asiakkuuksien hoitoon ja myynnin kehittämiseen vaativissa mittausprojekteissa Suomessa ja ulkomailla. Vastaat projektin toteutuksesta asiakashankinnasta ja myyntivaiheesta käytännön työhön ja loppuraporttiin saakka.

Tyypillisiä asiakkaitamme ovat energiayhtiöt, prosessiteollisuus ja konepajayhtiöt. Tiimissämme on erittäin ammattitaitoisia mittausteknikoita ja –insinöörejä, joiden kanssa käytännön työ tehdään. Mittauspalvelut osastollamme tehdään voimalaitosten takuukokeita, päästömittauksia, turbiinien kunnonvalvontamittauksia ja tuulimittauksia. Lisäksi annamme erilaisia asiantuntijalausuntoja.

Ketä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on

  • soveltuva koulutus, esim. yliopistotasoinen tutkinto tekniseltä tai kaupalliselta alalta
  • kokemusta myyntityöstä ja myynnin kehittämisestä
  • kokemusta projektipäällikönä toimimisesta vaativissa hankkeissa
  • vähintään suomen ja englannin sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisu

Arvostamme lisäksi esim. voimalaitosalan ja mittausstandardien tuntemusta, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, nopeaa oppimista, edellä mainittua laajempaa kielitaitoa, aktiivista työskentelyotetta ja sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle esim. mahdollisuuden työskennellä mittaustekniikan huippuasiantuntijoiden kanssa kiinnostavissa projekteissa, kehittyä työssäsi jatkuvasti, uramahdollisuuksia ja uusia haasteita 17 000 hengen globaalissa yrityksessä. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus – vapaus kehittyä ja kehittää, sekä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti mielekkääksi kokonaisuudeksi.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Ruohonen, p 0503600180

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.11.2020 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot