(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö - Microsoft Dynamics 365 for Operations
Accountor Enterprise Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Accountor Enterprise Solutions on johtava Microsoft Dynamics 365 - ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olemme kasvuyritys ja tarjoamme työkavereiksi alan parhaat osaajat, uramahdollisuuksia ja etuoikeuden olla rakentamassa edistyksellisiä ratkaisuja. Missiomme on auttaa asiakkaitamme olemaan edelläkävijöitä.

Projektipäällikkönä vastaat asiakkaidemme Microsoft Dynamics 365 for Operations -projektien käyttöönotto- ja kehitystehtävien menestyksekkäästä läpiviemisestä yhdessä tiimisi kanssa. Sinua tukee projektin koosta riippuen yksi tai useampi tuoteasiantuntija, kehittäjä, tekninen arkkitehti ja ratkaisuarkkitehti.  Etsimme kokenutta projektipäällikköä, jolla on kokemusta useamman Microsoft Dynamics 365 for Operations - tai Microsoft Dynamics AX -projektin läpiviennistä – toki muukin ERP-käyttöönottokokemus huomioidaan.

Haluamme tarjota hyvät kehitysmahdollisuudet edetä tehtävässä esimerkiksi hankepäälliköksi, jolla on vastuulla monesta eri tietojärjestelmästä koostuvan hankkeen kokonaishallinta ja läpivienti. Emme halua myöskään sulkea pois muita kehityspolkuja – vain tekemiselläsi ja kiinnostuksellasi on merkitystä. Tulevina työkavereina odotamme, että sinulla ovat ketterät ja vesiputousmallit hanskassa. Loistavaa on, jos sinulla on takataskussa myös projektisertifikaatti (esim. IPMA) tai Microsoftin sertifikaatteja. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostuneella suhtautumisellasi tempaat muut mukaasi. Sinulta löytyy aloitekykyä, ongelmanratkaisutaitoja sekä selkeää suullista ja kirjallista ulosantia suomen ja englannin kielellä. Sijaintisi on joko Espoossa, Tampereella tai Turussa.

Tutustu Olli Korpelaisen uratarinaan projektipäälliköstä Dynamics 365 -liiketoiminnan varajohtajaksi. Ollin uratarina.

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Lisätietoja tehtävästä antaa taloudenohjauksen ja tiedolla johtamisen vetäjämme Mika Vatanen. Mika vastaa kysymyksiisi numerosta 040 545 0865. Täytä hakemuksesi 21.10 mennessä osoitteessa https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry.