Projektipäällikkö, metalli- ja lasirakenteet
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Toimeksiantajamme Aluteräs Oy on metalli- ja lasirakenteiden tuotantoon erikoistunut yritys Oulussa, jonka toiminta ulottuu koko Suomen alueelle. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat mm. alumiini- ja teräsrakenteiset ovet, julkisivut, valokatot, palo-ovet ja -ikkunat sekä porras- ja parvekekaiteet. Yritys suunnittelee ja valmistaa tuotteet aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja toimittaa ne asettuna tai työmaalle toimitettuna. Heidän asiakkainaan ovat pääasiassa rakennusliikkeet, joiden lisäksi heidän asiakaskuntaansa kuuluvat myös kaupungit, kunnat, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt sekä teollisuuslaitokset. Yritys on perustettu vuonna 1988. Uudet tuotanto- ja toimitilat ovat juuri valmistuneet Oulun Haukiputaalle. 

Asiakkaamme etsii kauttamme asiakaspalveluhenkistä ja ammattitaitoista PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtävässäsi vastaat Aluteräs Oy:n kaikkien projektien ajallisesta johtamisesta. Toimit toimitusjohtajan oikeana kätenä ja päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa aikataulutukset ja ohjeistat projektit valmiiksi yhteistyössä yrityksen suunnittelijoiden, hankinnan ja tuotantopäällikön kanssa. Vastaat yhdessä muun tiimin kanssa projektien läpiviennistä koko projektin elinkaaren ajan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- rakennustekniikan insinöörin koulutusta (myös muu soveltuva insinöörikoulutus on mahdollinen, mikäli rakennusalalta on kokemusta)
- työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä rakennustyömaista 
- eduksi luetaan kokemus lasi- ja/tai metallirakentamisesta
- suunnitelmallisuutta, organisointikykyä, kustannustietoisuutta
- asiakaspalvelutaitoja
- nykyaikaisia it-taitoja
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Henkilö rekrytoituu suoraan toimeksiantajamme palvelukseen. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

 Asiakasyrityksemme tarjoaa

- monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
- toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
- kilpailukykyiset tuotteet ja osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä ja mukavat työkaverit
- kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen mukaan

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytätkö ystävällisesti hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

 

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot