Projektipäällikkö, metalli- ja lasirakenteet
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Toimeksiantajamme Aluteräs Oy on metalli- ja lasirakenteiden tuotantoon erikoistunut yritys Oulussa, jonka toiminta ulottuu koko Suomen alueelle. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat mm. alumiini- ja teräsrakenteiset ovet, julkisivut, valokatot, palo-ovet ja -ikkunat sekä porras- ja parvekekaiteet. Yritys suunnittelee ja valmistaa tuotteet aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja toimittaa ne asettuna tai työmaalle toimitettuna. Heidän asiakkainaan ovat pääasiassa rakennusliikkeet, joiden lisäksi heidän asiakaskuntaansa kuuluvat myös kaupungit, kunnat, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt sekä teollisuuslaitokset. Yritys on perustettu vuonna 1988. Uudet tuotanto- ja toimitilat valmistuvat Oulun Haukiputaalle kesäkuuhun mennessä. 

Asiakkaamme etsii kauttamme asiakaspalveluhenkistä ja ammattitaitoista PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtävässäsi vastaat Aluteräs Oy:n kaikkien projektien ajallisesta johtamisesta. Toimit toimitusjohtajan oikeana kätenä ja hoidat projektien aikataulutukset tilaajien aikataulujen pohjalta ja ohjeistat projektit valmiiksi yhteistyössä yrityksen suunnittelijoiden, hankinnan ja tuotantopäällikön kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös työmaiden asennustoiminnan johtaminen, aliurakoitsijoiden ohjaus sekä resursointi, esimerkiksi nosturi- ym. asioissa. Työmaat voivat sijaita ympäri Suomea, mutta pääsääntöisesti työmaita on Oulun seudulla ja pääkaupunkiseudulla. Tehtävässä edellytetään liikkumista projektien mukana jonkin verran, noin 1-2 kertaa kuukaudessa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- rakennusteknistä insinöörin koulutusta, myös muu soveltuva koulutus on mahdollinen, mikäli rakennusalalta on kokemusta
- työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä rakennustyömaista 
- eduksi luetaan kokemus lasi- ja/tai metallirakentamisesta
- suunnitelmallisuutta, organisointikykyä, kustannustietoisuutta
- asiakaspalvelu- ja esimiestaitoja
- nykyaikaisia it-taitoja
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Henkilö rekrytoituu suoraan toimeksiantajamme palvelukseen. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

 Asiakasyrityksemme tarjoaa

- monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
- toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
- osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä ja mukavat työkaverit
- kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen mukaan

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytätkö ystävällisesti hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

 

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot