(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Matkahuolto
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020
Asiakkaamme Matkahuolto etsii joukkoonsa projektipäällikköä palveluiden digitalisoinnin tehtäviin. Tulet viihtymään tässä tehtävässä, jos sinulla on suunnitelmallinen ja järjestelmällinen työote, nautit kehitystehtävistä ja työskentelet mielelläsi osana tiimiä. Mikäli sinulla on taustallasi vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja koulutustaustaa kaupalliselta tai IT-alalta, tämä työ voisi olla sinua varten! Jos haluat päästä kartuttamaan osaamistasi kokeneiden kollegoiden tukemana, jatka lukemista ja hae jo tänään!
KUVAUS
Tehtävässä tulet kehittämään Matkahuollon liiketoimintaa digitaalisessa toimintaympäristössä. Osallistut palveluiden tuottamis- ja digitalisointihankkeisiin ja työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi kannattavuuden arviointi, sekä laskelmien teko. Pääset aluksi tukemaan kokeneempia projektipäälliköitä heidän työssään ja vetämän itse pienempiä projekteja. Osaamisesi kartuttua tarjoamme sinulle vaativampia ja vastuullisempia projekteja vedettäväksesi.

Järjestelmäymmärrys on tehtävässä tärkeää, sillä projektit saattavat olla luonteeltaan myös IT-painotteisia. Työ mahdollistaa arvokkaan kokemuksen kerryttämisen projekti- ja hankejohtamisesta kokeneemman kollegan tukemana! Tavoitteena on, että vastuualueesi laajenee kokemuksen karttuessa. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, vaan Matkahuollolta saat tuen kehittymisellesi.

Tarjoamme


* Kehittymistäsi tukevan työympäristön ja osaavien kollegoiden tuen
* Joustavat työajat
* mielenkiintoiset ja omaa osaamistasi vastaavat työtehtävät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Projekti- ja hankejohtamisen tehtävät sekä näitä tukevat tehtävät
* Projekteihin liittyvät esiselvitykset, suunnittelu ja mm. kannattavuuslaskelmien tekeminen
* Palveluiden digitalisointiin, sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät tehtävät
* Yhteistyö useiden eri sidosryhmien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kokemusta vastaavista tehtävistä noin kahden vuoden ajalta sekä kokemusta tai opintoja projektityöskentelystä
* Tehtävään sopiva koulutustausta (kaupallinen tai IT-ala), jonka kautta sekä kaupallinen puoli että IT-järjestelmät ovat sinulle tuttuja
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Halu oppia ja kiinnostus alaa kohtaan


Etsimämme projektipäällikkö on:


* Oma-aloitteinen ja rohkea
* Tarkka ja suunnitelmallinen
* Järjestelmäorientoitunut


Muuta tietoa


* Aloitus: Huhti- tai toukokuussa 2020
* Kesto: 6kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: 00100 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Matkahuollon puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Matkahuollosta täältä