(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Massatehdas
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Haemme nyt Kemin biotuotetehdashankkeeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Massatehtaalle

vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä pääset tekemään?

Tehtävässä pääset osaksi maailmanluokan projektia ja vastaat massatehtaan projektoinnista. Toimit projektipäällikkönä omalla vastuualueellasi osana kuitulinjan projektitiimiä. Työtehtäväsi kattaa koko projektikaareen suunnittelusta hankintoihin, aikataulutukseen, asennuksiin sekä komissiointiin varmistamaan uuden biotuotetehtaan turvallinen sekä laadukas startti sovitussa aikataulussa.

Millaista osaamista etsimme?

Haluat päästä ainutlaatuiseen ja maailmanluokan hankkeeseen mukaan rakentamaan uutta biotuotetehdasta. Olet proaktiivinen, järjestelmällinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Vahva kokemuksesi projektinhallinnasta ja erityisesti kuitulinjan tuotantoprosessista ovat menestyksesi ehdottomia edellytyksiä. 

Miksi Metsä?
 

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Katso videolta, mitä nuoret osaajamme kertovat kokemuksistaan. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 
 

Haluatko kuulla lisää? Soita!
 

Lisätietoja saat soittamalla 2.1.2020 alkaen tulevalle esimiehellesi kuitulinjan projektipäällikkö Jari Lappalaiselle (p. 040 648 6021).
 

Hae paikkaa!
 

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki ke 22.1.2020 saakka. Menestystä hakuun!