(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, maahanmuuttajien osaamiskeskus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Maahanmuuttajien osaamiskeskus

Lummetie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.04.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.07.2020


Vantaalle perustettavaan maahanmuuttajien osaamiskeskukseen haetaan kokoaikaista projektipäällikköä ajalle 1.4.2019 - 31.7.2020. Maahanmuuttajien osaamiskeskus perustetaan Vantaalle opetus- ja kulttuuriministeriön sekä työ- ja elinkeinoministeriön myöntämällä rahoituksella. Haettava projektipäällikkö vastaa osaamiskeskushankkeesta OKM-rahoitteisen hankkeen osalta. Uusi osaamiskeskus tarjoaa ohjaus- ja neuvontapalveluja maahanmuuttajille matalalla kynnyksellä. Rakennamme asiakkaillemme polkuja työelämään ja koulutukseen yhteistyössä oppilaitosten, TE-toimiston, järjestöjen, yritysten sekä muiden palveluntuottajien kanssa sekä tuemme opiskelua ja kielen oppimista.

Projektipäällikkönä pääset koordinoimaan, suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan täysin uudenlaista toimintaa, johon Vantaan kaupunki on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä rahoitusta 31.7.2020 saakka. Tavoitteena on projektisuunnitelman mukaisesti luoda toimintamalli, joka nopeuttaa maahanmuuttajien kotoutumista, osaamisen tunnistamista ja kehittämistä sekä pääsyä työmarkkinoille. Projektipäällikkönä koordinoit paitsi osaamiskeskustoimintaa myös Vantaan ammattiopisto Varian ja Vantaan aikuisopiston maahanmuuttajaopiskelijoiden palveluiden kehittämistä opintojen tukemiseksi ja kielen oppimisen edistämiseksi.

Odotamme, että olet idearikas tekijä, joka saa aikaan konkreettisia tuloksia. Pystyt sitoutumaan projektisuunnitelman toteuttamiseen ja Vantaan kaupungin linjauksiin. Suoriudut hyvin projektirahoitukseen liittyvästä raportoinnista ja aikatauluista sekä omaat pitkäjänteisyyttä. Verkostoyhteistyötä teet tavoitteellisesti ja rakentaen luottamusta. Sinulla on myös viestintäosaamista sekä intoa tiedottaa hankkeen toiminnasta ja levittää hankkeen tuloksia.

Projektipäällikkönä teet tiivistä yhteistyötä erityisesti projektikoordinaattorin sekä TEM-rahoitteisen maahanmuuttajien osaamiskeskushankkeen palveluesimiehen kanssa. Toivomme sinulta yhteistyötaitoja ja kykyä suunnitella ja organisoida toimintaa yhteistyössä työparin kanssa. Tulet toimimaan hankkeen projektikoordinaattorin ja opinto-ohjaajan esimiehenä, joten odotamme osaamista ja halua esimiestyöhön ja siinä kehittymiseen. Arvostamme kokemusta ammatillisesta koulutuksesta ja maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3341,25 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Nuoriso- ja aikuiskoulutuksen johtaja va. Ranki Ari 050 314 5378

etunimi.sukunimi (at) vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo klo 9.00 - 15.00

Opetustoimen suunnittelija Satu Heinonen 050 312 1707

etunimi.sukunimi (at) vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.