Projektipäällikkö, LVI
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2021

Etsitkö haastavaa ja mielenkiintoista työtehtävää LVI- projektien parissa? Haemme kasvavaan yritykseemme nyt LVI-projektipäällikköä vahvistukseksi ammattitaitoiseen projekti yksikköön.

Meillä pääset työskentelemään innovatiivisessa tiimissä, yhdessä, avoimesti ja toisia auttaen. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja meille onkin tärkeää niin työturvallisuus kuin työhyvinvointi. Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja panostamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyviin henkilöstöetuihin, kuten mm. liikunta- ja lounasedut, sekä oma työterveyspalvelu. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Tehtäviisi kuuluu työsuoritteiden, hankintojen, aikataulun suunnittelu ja johtaminen, lisätöiden hinnoittelu sekä toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastaat projektien taloudesta ja aikataulusta. Tulet toimimaan lähiesimiehenä 5-10 hengen caveritiimille. 

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen ja sinulla on kyky saada projektitiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy aiempaa kokemusta LVI- työnjohdosta ja -projektien toteutuksesta. Toivomme sinulta myös insinöörin tai vähintään teknikon koulutusta. Eduksi katsomme kokemuksen isommista projekteista.

 

Oletko sinä uusi Caverionilainen? Hae tehtävää 6.12.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Joel Korhonen, p. 050 5393921. #LI-TN1

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523884
  • Tehtäväalue: Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä