Projektipäällikkö LVI-suunnittelualalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019
Etsimme nyt kokoaikaista projektipäällikköä LVI-suunnittelualalle ohjaavaan rooliin Espooseen. Mikäli etsit vaihtelevia monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä kehitysmahdollisuuksia tarjoavaa tehtävää, tämä voi olla etsimäsi työpaikka! Lue siis lisää alta ja hae tehtävää jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista projektipäällikköä Uudellemaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin työllistyt Academic Workille, mutta työskentelet konsulttina ADE Consulting Oy:lla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet osana 6-8 henkistä tiimiä, toimien ohjaavassa roolissa LVI-suunnittelijoille. Työpäiväsi koostuvat hyvin erilaisista ja vaihtelevista tehtävistä, kuten palavereista ja asiakastapaamisista, joissa käydään läpi LVI-suunnittelun asioita. Työ on hyvinkin liikkuvaa ja kuljet tapaamisissa pääasiassa Uudenmaan alueella.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat kehittää osaamistasi LVI-alan projektien vetämisen parissa. Tehtävä tarjoaa kannustavan ja ketterän ilmapiirin sekä hyvät etenemismahdollisuudet omalla uralla.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on relevantti koulutus (esimerkiksi LVI-insinööri tai DI), osaamista LVI-alalta sekä mahdollisesti jo muutama vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä. Työkokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin oikeanlaista asennetta sekä motivaatiota tehtävää ja alaa kohtaan. Sinulla on erinomaiset kommunikaatiotaidot, hyvä looginen ajattelukyky sekä aikaansaava ja pelkäämätön ote työhön. Henkilönä olet positiivinen ja joustava sekä uskallat tehdä itsenäisesti päätöksiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä perustaitoja MS Office ohjelmista sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Relevantti koulutustausta (LVI-insinööri, DI)
* LVI-alan kokemusta tai osaamista
* Erinomaiset kommunikaatiotaidot ja looginen päättelykyky
* Aikaansaava ja pelkäämätön ote työhön
* Hyvät MS Office perustaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
* B-ajokortti


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta BIM suunnittelusta tai viron kielen osaamista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Aluksi osa-aikainen, 2kk jälkeen kokoaikainen

Kesto: 12kk

Paikka: Espoo ja Uusimaa (asiakastapaamiset)

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
ADE Consulting Oy on säätö- ja mittaustöihin sekä suunnitteluun erikoistunut yritys.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1250288
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo