(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / LVI-alan työnjohtaja, Suomen Talotekniikka Mäntsälä Oy
Suomen Talotekniikka Mäntsälä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Suomen Talotekniikka -konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppani. Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. STT-yhtiöiden palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernissa työskentelee 270 talotekniikan ammattilaista. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Mäntsälässä, Jyväskylässä, Tampereella, Mikkelissä ja Pieksämäellä.


Toimintamme kasvaessa haemme Mäntsälän toimipisteeseen:

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / LVI-ALAN TYÖNJOHTAJAA

Edellytämme:
- LVI-teknikon tai -insinöörin koulutusta
- Työkokemusta työnjohtotehtävistä tai työkokemusta LVI-huolto- ja kunnossapitotöistä
- Viranomaisen hyväksymiä LVI-työnjohtajan oikeuksia
- Oma-aloitteellisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta
- Nykyaikaisia atk-taitoja
- Suomen kielen taitoa

Osaat toimia vastuullisesti ja tehokkaasti, niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Oman toiminnan suunnittelu ja aikataulujen hallinta ovat työn onnistumisen kannalta perusedellytyksiä.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
- Mukavan työympäristön ammattitaitoisessa tiimissä
- Hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa

Lisätietoja tehtävästä antaa 1.7.-5.7. aluejohtaja Olavi Valkonen p. 040 517 4807 ja 8.7.> Sampsa Larnos p. 040 592 0550. Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi 31.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta, niin olet mukana hakuprosessissa.