(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, LV-urakat
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Haemme projektipäällikköä pääkaupunkiseudun alueelle vastaamaan LV-urakoista. Tehtävässä pääset mukaan luomaan viihtyvyyttä ja hyviä olosuhteita kiinteistöjen käyttäjille. Työkohteina ovat erilaiset liike- ja toimitilakiinteistöt.

Projektipäällikkönä vastuullesi kuuluu:

  • LV-projektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
  • hankinta- ja materiaalitilaukset
  • lisä- ja muutostöiden hinnoittelu
  • toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen ja sinulla on kyky saada urakointitiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin.

Sinulla on soveltuva koulutus sekä useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne työntekoon ja halu kehittyä. Toimintamme koostuu pääsääntöisesti kokonaistalotekniikkaurakoista, joten kokonaistalotekniikan ymmärrys katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat asennuspäällikkö Antti Vehmanen, puh. 040 843 9157 sekä yksikönpäällikkö Samu Mandelin, puh. 040 719 6252. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5109. #LI-TN1

Hae tehtävää 31.07.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.