(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Luotsi-hanke
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Kasvupalvelut
Työllisyyspalvelut

Lummetie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, 10.02.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan - 31.12.2020


Luotsi järjestää avointa työnhaun pop up -neuvontaa sekä yksilö-, että ryhmämuotoista työnhaun valmennusta. Työnhaun valmennus on tarkoitettu vuoden työttömänä olleille, yli 30-vuotiaille vantaalaisille. Valmennustyö sisältää henkilökohtaista asiakastyötä ja ryhmien ohjaamista/valmennusta. Toiminnan tavoitteena on edistää pitkään työttömänä olleiden työnhakuvalmiuksia ja työllistymistä. Luotsi-hanke on osa Vantaan kaupungin työllisyyspalveluiden toimintaa, jossa TE-palvelut toimii osarahoittajana. 

Projektipäällikkö vastaa hankkeen toteutuksesta, raportoinnista ja projektinhallinnasta sekä toimii viiden uravalmentajan lähiesihenkilönä valmentavan johtamisen menetelmin. 

Arvostamme aktiivista ja kehittävää otetta sekä tahtoa oppia. Haluat löytää uusia lähestymistapoja ja yhdistää niitä joustavasti jo olemassa oleviin käytäntöihin. Pilotoimme uusia toimintamalleja työllistymisen edistämiseen. 

Olet työskentelyotteeltasi motivoiva ja ratkaisukeskeinen, innostunut ja innostava. Sinulla on vahvat tiimityöskentelytaidot, paineensietokykyä ja hanketyössä tarvittavaa valmiutta kohdata muutoksia. Esihenkilötyön, hanketyön ja uravalmennuksen kokemuksesta on sinulle etua, mutta sinulla voi olla osaamista myös jostain sellaisesta, jota emme ole tienneet tarvitsevamme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi työllisyyspalveluissa. Vantaalla saat käyttää luovuuttasi ja olla rennosti oma itsesi. Tuemme ja kannustamme sinua kehittymään sekä heittäytymään uusiin, ketteriin kokeiluihin. Jos nautit haasteista, monipuolisesta työstä ja vastuusta, olet etsimämme henkilö!

Hankkeelle on myönnetty rahoitus vuoden loppuun saakka. Toiminta alkoi 1.1.2019. Tällä hetkellä työskentelypiste sijaitsee Tikkurilassa. 

Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo avovastauksissasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Luemme eduksi: 

  • Vahvan motivaation tehtävään ja siinä kehittymiseen 
  • Kannustavan, kehittävän ja valmentavan johtamisotteen sekä kokemuksen esihenkilötyöstä 
  • Osaamisen hanketyöstä, uravalmennuksesta ja työllistymiseen liittyvistä asioista 
  • Kokemuksen asiakas- ja ohjauspalveluiden kehittämistyöstä 
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3272,40 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan relevanttiin työkokemukseen perustuva lisä (5v. 3% ja 10v. 8 %).

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Alle vuoden mittaisessa määräaikaisessa työsuhteessa koeajan pituus on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta.

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palvelupäällikkö, Sauli Hanna

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
rekrytointi@vantaa.fi, josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.