(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ LUKITUSJÄRJESTELMIIN TAMPERE
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Etsimme asiakkaallemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ LUKITUSJÄRJESTELMIIN vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Asiakkaamme Ajan Lukko Oy on lukitus - ja turvallisuusalan yritys, joka toimittaa lukitus- ja turvaratkaisuja, kuten lukko- ja avainhallintajärjestelmiä, ovi- ja porttiautomatiikkaa, kameravalvontaa, rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja ovipuhelinjärjestelmiä sekä niihin liittyviä ylläpitopalveluita. Yritys työllistää 24 turvallisuusalan ammattilaista ja liikevaihto on n. 3,5 milj.e

Työtehtävässäsi vastaat asiakasprojektien itsenäisestä toteutuksesta. Tehtävä sisältää myyntityötä, tarjouslaskentaa, teknistä suunnittelua, projektointia ja toimitettujen järjestelmien asiakaskoulutuksia. Tehtävä painottuu jälki- ja uudismarkkinan lukitusprojekteihin.

Edellytämme sinulta monipuolista kokemusta lukitusjärjestelmistä ja/tai toimit tällä hetkellä lukkoliikkeessä lukitusten ja projektoinnin tehtävissä. Olet myyntihenkinen ja sinulla on kokemusta myynnin tehtävistä. Lisäksi omaat teknistä osaamista mieluiten konealalta, sähköalalta tai turvallisuusalalta lukitusjärjestelmistä sekä käytät sujuvasti tietokonetta. Projektiluontoinen työskentely edellyttää lisäksi asiakaslähtöisyyttä, hyvää organisointikykyä, yhteistyökykyä sekä valmiuksia viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi määräajassa.

Lisäksi edellytämme sinulta ajokorttia ja ehdotonta nuhteettomuutta. Työssä vaaditaan turvasuojaajakorttia, joka haetaan työn alkaessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn alati kehittyvällä turvallisuusalalla. Tehtävän myötä saat kilpailukykyiset edut viihtyisän työympäristön ja osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä, sekä mahdollisuudet kehittyä ammatissasi.

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Vainionpää 0504076747 terhi.vainionpaa@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: projektipäällikkö, suunnittelija, tekninen myyjä, lukitusjärjestelmät, yhteyspäällikkö, asiakaspäällikkö, locking systems, electricity, sales, project management, project leader, customer management