(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö linjasaneeraukseen – Blucon Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Blucon Oy on kasvava yritys, joka on ottanut jalansijaa linjasaneerauksissa PK-seudulla. Liikevaihto on tuplaantunut vuosittain ja kuluvan tilikauden arvioitu liikevaihto on n. 4,5 M€. Toimisto sijaitsee Vantaan Vehkalassa. Meillä on hyvä työyhteisö ja välitön ilmapiiri. Kohtelemme kaikkia samanarvoisesti, olit sitten duunari tai toimitusjohtaja.

Haemme nyt projektipäällikköä linjasaneeraushankkeisiimme. Tässä on hyvä mahdollisuus sinulle, joka olet valmistumisen jälkeen ehtinyt olla työnjohdon roolissa vastaavissa hankkeissa pari vuotta. Pääset omalla tekemiselläsi luomaan rooliasi, eli mikäli vastuuta haluat, niin sitä myös annamme. Toivomme sinulta itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta, mutta yksin emme ketään jätä. Tukenasi on hyvä tiimi ammattilaisia. Voit myös olla pitkän linjan kokenut ammattilainen, sillä työnkuvaa on mahdollista muokata osaamisen mukaan.

TYÖTEHTÄVÄ: Projektipäällikkö linjasaneeraus
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Vantaa
TYÖN KESTO: Työsuhde on vakituinen ja tehtävä kokoaikainen, työsopimus solmitaan Blucon Oy:n kanssa. Aloitus on sopimuksen mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

- Rakennusalan koulutusta (DI, ins. AMK), koulutus ei kuitenkaan ole pakollinen, mikäli sinulla on työnjohdosta ja linjasaneerauskohteista vankka kokemus.
- Esimiehenä olet johdonmukainen ja reilu.
- Vastaat urakoitsijoiden koordinoinnista, aikatauluttamisesta ja kustannuksista (putkarit ja sähkärit ovat omia työntekijöitä).
- Olet asiakaspalveluhenkinen, apunasi kohteissa on asukasmuutostyöinsinööri.
- Sinulla on halua ja ideoita kehittää yrityksen prosesseja.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan yrityksen toimintaan alun kasvavassa vaiheessa.
- Etenemismahdollisuudet esim. tuotannon johtajan rooliin parin vuoden sisällä.
- Pitkän tähtäimen tekemistä.
- Reilun palkkauksen ja projektikohtaiset kannustimet, joista oikeasti maksamme bonusta.

*Lue tästä linkistä miten Joni pääsi uusiin tehtäviin.*

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Voit myös lähettää CV:n "Hae paikkaa" -linkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 ja Juho p. 050-5149958 tai lähesty sähköpostilla sonja.vainio@varvaamo.fi tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 29.3.2020.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja vuosittain yli 50 toimihenkilöä saa kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Meidät palkittiin vuonna 2019 rekrytoinnin edelläkävijänä (Oikotie Työpaikkojen Rekrytoinnin parhaat). Viime vuonna saimme myös Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin.