(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, liikennesuunnittelu
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Meillä Destiassa pääset kehittämään osaamistasi ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä. Destia kehittää kestävää, turvallista ja toimivaa liikenne- ja kaupunkiympäristöä merkittävissä suunnittelu- ja rakennushankkeissa. Destia työllistää 170 asiantuntijaa omissa kehitys- ja rakennushankkeissa, valtion ja kuntien konsulttitoimeksiannoissa sekä allianssiryhmittymissä, joista esimerkkinä on vasta alkava Kalasatamasta Pasilaan -hanke.

Haemme nyt projektipäällikköä liikennesuunnittelun yksikköön Destian kaupunkikehitys ja asiantuntijapalveluihin. 

Mitä tarjoamme?

Tehtävänäsi on toimia projektipäällikkönä Destian monipuolisissa liikennehankkeissa. Projektipäällikkönä tehtäväkenttääsi kuuluvat muun muassa kaupunkikeskustojen liikennesuunnittelu sekä erilaiset liikenteelliset selvitykset. Destian kaupunkikehitys ja asiantuntijapalveluissa pääset aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Tehtävän sisältö määritellään tarkemmin sinun oman erityisosaamisesi perusteella. 

Projektipäällikön tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen tehtäväkentän, joka avaa omien intressiesi mukaan mahdollisuuden urakehitykseen Destialla.

Toimipisteesi sijaitsee halujesi mukaan joko Vantaalla tai Tampereella ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (korkeakoulututkinto) tehtävään. Projektipäälliköltä toivomme muutaman vuoden kokemusta projektin hallinnasta sekä vahvaa osaamista liikennesuunnittelusta. Tueksesi tehtävän ansiokkaaseen hoitamiseen saat Destian osaavan henkilöstön.

Odotamme myös, että olet halukas sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Työssä sinun ei ole tarvitse olla yksin, mutta tarvitset itsenäisen työskentelyotteen. Edellytämme sinulta kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. 

Ole yhteydessä Mikaan

Rekrytoiva esimies ja yksikön päällikkö Mika Tuominen, 044 322 2207 tai mika.tuominen@destia.fi, kertoo mielellään lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!

Haku alkaa 20. toukokuuta 2020 ja päättyy 10. kesäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- hammashoito-, hieronta- ja kulttuurietu (epassi)
  • Puhelinetu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut