Projektipäällikkö, lämmitys- ja jäähdytysratkaisut
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen rakentamaan kanssamme tulevaisuuden energiaratkaisuja.

 Projektipäällikkönä toimit Tuotanto ja omaisuus liiketoiminta-alueella, jonka vastuulla on tuotannon, lämpö- ja jäähdytysverkkojen sekä erillisratkaisuiden omaisuudenhallinta ja käyttö. Roolissa pääset toteuttamaan erityyppisiä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja asiakkaille sekä erilaisista energiaratkaisuista koostuvia yhdistelmähankkeita. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja ratkaisumyynnin tukena, pääasiassa yritys- ja taloyhtiösegmentistä. Tehtävässä vastaat projektien toteutussuunnittelusta, toteutuksesta sekä ratkaisujen käyttöönotosta. Projektien hallinnassa on tärkeää, että turvallisuus-, laatu-, kustannus- ja aikataulukriteerit täyttyvät. Tehtävässä onnistuminen edellyttää tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien sekä kumppaniyritysten edustajien kanssa.

 Arvostamme kokemustasi monipuolisesta projektityöstä ja soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa, mutta hyvän perehdytyksen ja ohjauksen avulla myös muuten soveltuvan kokemuksen omaava kyvykäs ja motivoitunut henkilö voi kehittyä meillä tässä roolissa huippuosaajaksi. Hallitsethan työskentelyn asiakasrajapinnassa. Erityisesti arvostamme lämmitys- ja jäähdytysratkaisuiden hyvää tuntemusta. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

 Meillä pääset tekemään rohkeita, asiakaslähtöisiä ja vastuullisia ratkaisuja energiajärjestelmän parissa. Hyvän lisän tiimiimme toisi aktiivinen, positiivinen ja monipuolinen osaaja. Tehtävässä menestymiseen tarjoamme ammattitaitoisen tiimimme tuen sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Varsinainen työpisteesi sijaitsee Kampissa, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta asiakastapaamisiin Etelä-Suomen alueella.

 Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä tehtävästä lisää palveluratkaisuista vastaavalta Miika Lindholmilta (050 4340180, etunimi.sukunimi@helen.fi) tai tulevalta esimieheltäsi Jaakko Tiittaselta (040 8426425, etunimi.sukunimi@helen.fi).

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 30.9.2021 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana. Toimithan nopeasti.

 Yhdistetään voimat!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot