(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Lakea Oy, Jyväskylä
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Lakea Oy on luotettava ja turvallinen asumisen ammattilainen.
Me osaamme isännöinnin, vuokra-asumisen ja rakennuttamisen eri osa-alueet. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen tulevaisuudessakin. Panostamme lisäksi kestävien asumismuotojen ja -ratkaisujen löytämiseen asumisessa.
 
Teemme yhteistyötä alansa johtavien ja osaavimpien kumppanien kanssa ympäri Suomea. Lakean pääomistajia ovat 15 vahvaa pohjalaista kuntaa. Omistajakunta on sitoutunut kehittämään yhtiötä valtakunnalliseksi vaikuttajaksi.

Työn kuvaus:
  Asiakkaamme Lakea Oy:n toiminnan kasvaessa voimakkaasti haemme nyt Jyväskylään kokenutta ja rakennuttamistehtävistä innostunutta projektipäällikköä. Hakuaikaa on jatkettu ja jo tulleet hakemukset huomioidaan automaattisesti.

Toivomme sinulta:
  Koulutukseltasi olet esimerkiksi rakennusalan insinööri tai diplomi-insinööri, arkkitehti tai olet suorittanut jonkin muun soveltuvan teknisen alan tutkinnon. Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta rakennuttamistehtävistä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja käytät sujuvasti toimisto- ja muita sovelluksia.
 
Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, kehitysorientoitunut ja joustava. Sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot, hallitset laajoja asiakokonaisuuksia ja kykenet päätöksentekoon myös paineen alla. Edustat yritystä uskottavasti, jämäkästi ja yhteistyökykyisesti niin asiantuntijana, yhteistyökumppanina kuin projektin johtajana.

Tehtäviisi kuuluu:
  Päätehtävänäsi on rakennuttamishankkeiden johtaminen hankesuunnittelusta käyttöönottovaiheeseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet hankkeita ammattitaitoisesti eteenpäin ja neuvottelet aktiivisesti myös uusista projekteista.

Tarjoamme sinulle:
  Sinulla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisessa, menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Voit kehittää ja kehittyä tehtävässä, joka on mahdollisuuksia täynnä.
 
Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon puolelta Tea Heinola, 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi. Hae paikkaa sivujemme kautta viimeistään 18.2.2018 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Heinola Tea 0400451039.

Asiakkaan tehtävänimike:  Projektipäällikkö


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heinola Tea, 0400451039


Toimipaikka:  Jyväskylä