(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö (Laivanrakennus)
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018
Asiakasyrityksemme on projektijohtamiseen erikoistunut asiantuntijayritys ja etsimme nyt heille laivanrakennusteollisuuteen sijoittuvaan projektiin kokenutta kipparia nimikkeellä

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ (Laivanrakennus)

Projektipäällikkönä luotsaat mittavaa laivanrakennusprojektia, jossa vastuullasi on projektinhallinta kokonaisuudessaan. Vastaat projektin aikataulutuksesta, alihankkijoiden kilpailutuksesta, alihankintasopimusten solmimisesta ja aktiivisesta yhteydenpidosta yhteistyökumppaneihin. Työskentelet kansainvälisessä ympäristössä ja työ edellyttää matkustusvalmiutta ulkomaille tietyissä projektin vaiheissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Vankkaa projektinhallinnan osaamista ja näyttöä vastaavan kokoluokan projektien läpiviennistä
- Kokemusta laivanrakennusteollisuudesta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Matkustusvalmiutta (n. 100-150 matkapäivää vuodessa)
- Organisointitaitoja ja paineensietokykyä
- Aikaisempi kokemus laivanrakennusprojekteista katsotaan isoksi eduksi
-
Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme ja kyseessä on projektityö eli työsuhde solmitaan projektin keston mittaiseksi ajaksi (arviolta 2-5 vuotta). Kiinnostuksesi mukaan sinun on mahdollista työllistyä tulevaisuudessa myös muihin asiakasyrityksemme projekteihin. Työpaikka sijaitsee Turussa.

Kiinnostuitko?

Käy jättämässä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ (Laivanrakennus). Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdolliset lisätiedustelut voi osoittaa Mika Stenmanille s-postitse mika.stenman@temp-team.fi