Projektipäällikkö, kylmätekniikka
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme CoolFors Finland Oy hakee kylmäalan ammattilaista

PROJEKTIPÄÄLLIKÖN TEHTÄVÄÄN

CoolFors Finland Oy on vuonna 2005 perustettu kylmä- ja myymälä­kalus­teiden maahan­tuontia ja myyntiä harjoit­tava lahtelainen perhe­yritys. Arvojamme ovat laatu, ekologisuus ja kumppanuus. Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa hyvää palvelua ja laadukkaat, viimeisintä teknologiaa edustavat tuotteet.

Tehtävässä pääset keskeiseen rooliin kasvavan kylmähuoneliiketoiminnan projektien läpiviennissä - kylmätilat räätälöidään tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kylmä- ja vakiohuoneratkaisuja voidaan hyödyntää sekä uusissa että muutos -ja korjaustöitä vaativissa kohteissa.

Käytännössä vastaat projektien teknisestä suunnittelusta, kehittämisestä ja johtamisesta sovitussa aikataulussa ja budjetissa pysyen. Toimit yhteyshenkilönä aliurakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja asiakkaan välillä. Suunnittelua tehdään CAD ohjelmistoa hyödyntäen, joten aiemmasta kokemuksesta on merkittävää etua.

CoolfFors tarjoaa valitulle henkilölle mielenkiintoisen työn innovatiivisten kaupan kylmäjärjestelmien parissa ja monipuoliset työsuhde-edut. Avoin työilmapiiri ja mukautuva työympäristö tarjoavat hyvän mahdollisuuden oman työnkuvan kehittämiseen. Tehtävään perehdyttää alan kokenut osaaja.

Saavutat tavoitteesi tehtävässä parhaiten, kun sinulta löytyy myyntihenkisyyttä ja viet asiakaspalvelutilanteet läpi varmalla otteella. Koulutustaustasi on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, voit hyvin olla rakennusalan insinööri tai toiminut projektitehtävissä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi kylmä- ja rakennusteknisissä asioissa. Asiakaskohteet sijaitsevat ympäri Suomea, joten työnkuva sisältää satunnaista matkustelua.

Aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti. Työpaikka sijaitsee Lahdessa, mahdollisuus etätyöskentelyyn.

 

Tunnistitko itsesi? Olethan pian yhteydessä. Aloitamme potentiaalisten kandidaattien haastattelut välittömästi, sillä tehtävä täytetään nopealla aikataululla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Bettina Klinge, Aalto Henkilöstöpalvelut, puh. 050 3379694, bettina.klinge@aaltovoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot