(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Kuopioon
Rakennusliike Lapti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Haemme

Projektipäällikköä Kuopioon

Tule töihin yritykseen, joka on kehittyvä, dynaaminen, keskusteleva ja koko ajan eteenpäin menevä. Rakennuttamisen tiimimme on tiivis organisaatio, jossa pääset tekemään ja kokemaan monipuolisia rakennuttamisen tehtäviä.

Tarjoamme sinulle haasteellisia hankkeita ja monipuolisen tehtävänkuvan. Projektipäällikkönä vastaat hankkeiden suunnittelun ohjauksesta ja muista rakennuttamistehtävistä. Pääset mukaan kehittämään kasvavan yrityksemme yhtenäisiä toimintamalleja ja hyödyntämään osaamistasi omien vahvuuksiesi mukaan sekä näkemään rakentamisen koko prosessin hankekehitysvaiheesta rakennuksen valmistumiseen saakka. Työsi projektipäällikkönä on mielekästä, koska meillä oikeat ihmiset ovat oikeissa tehtävissä, jolloin pääset vaikuttamaan ja pystyt tekemään itsenäisiä ratkaisuja ja päätöksiä muun työyhteisön osana. Toimit hankkeissa projektin vetäjänä. Projektipäällikkönä pystyt toimimaan itsenäisesti ja hallitsemaan projektit kokonaisuuksina. Pääset mukaan eri kokoisiin hankkeisiin ja aktiiviseen yhteistyöhön hankekehityksen kanssa, jolloin tiedät jo tulevistakin suunnitelmista hyvissä ajoin. Olemme johtava palvelutilarakentaja ja satsaamme voimakkaasti koulurakentamiseen, jonka prosesseja pääset kehittämään.

Haemme suunnitteluohjauksen ammattilaisia. Katsomme eduksesi työmaakokemuksen sekä kokemuksesi asunto-, koulu- tai palvelutilarakentamisen suunnittelunohjauksesta. Meillä osaamisesi huomataan ja asennettasi arvostetaan. Kasvava yrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuksia edetä urallasi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Erno Ruotsalainen, puh. 040 822 2166.

Soita ja kysy lisää tai jätä hakemuksesi meille viimeistään 31.5.2018 osoitteessa lapti.fi/tule-meille-toihin/.