(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, kunnossapito
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Haluatko vaikuttaa satojentuhansien suomalaisten arkeen?

Kaupungistumisen, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen paineessa huolehdimme asiakkaistamme ja paras palkintomme on tyytyväinen asiakas. Tule kunnossapidon projektipäälliköksi Sähköverkot-yksikköömme ja pääset pitämään huolen siitä, että me palvelemme asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista ja oppimiskykyistä kunnossapidon projektipäällikköä, jolla on monipuolinen osaaminen sähköverkoista ja projektienhallinnasta.

Kunnossapidon projektipäällikkönä vastaat jakeluverkkomme ylläpidosta kuten tarkastuksista, korjauksista, raivauksista, ennakkohuolloista ja kunnossapitolähtöisistä investoinneista sekä niihin liittyvien projektien tavoitteiden toteutumisesta laadukkaasti ja aikataulussa osana Carunan tavoitteita. Tehtävääsi liittyy olennaisena osana urakoitsijayhteistyö, projektin sisällön määrittely sekä kustannusten, aikataulun ja laadun hallinta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä useiden eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme sekä urakoitsijoidemme kanssa. Kunnossapidon projektipäällikkönä vaikutat laajasti yrityksemme toiminnan turvallisuuteen, sähkönjakelun luotettavuuteen, ympäristöön ja taloudellisuuteen.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää Carunan kunnossapitoa osaavan ja määrätietoisen tiimin osana. Tiimikaverisi ovat sähköverkon projektipäällikköitä ja asiantuntijoita, joilla jokaisella on omat päävastuut, mutta kykenette myös saumattomaan yhteistyöhön, jonka tavoitteena on turvallinen ja luotettava sähkönjakelu asiakkaillemme. Työ tarjoaa monipuolisia, sähköteknistä ja projektinhallinnan osaamista vaativia haasteita. Tehtävässä on mahdollisuus päästä tutustumaan monipuolisesti alan eri toimijoihin sekä osallistumaan kunnossapitoprosessien ja -toimintatapojen kehitystyöhön.

Oletko ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen osaaja?

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Pidämme huolen siitä, että voit kasvaa ammatillisesti. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme onkin jo 290 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Työympäristönäsi sinulla on Carunan ajanmukaiset toimitilat Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Odotamme

Meillä Carunassa asiakas ja turvallisuus ovat toimintamme keskiössä, joten odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää projektinhallinnan, sähköverkon komponenttien, suunnittelun ja rakentamisen monipuolista tuntemusta. Tehtävässä odotetaan yhteistyökykyä, aktiivista asennetta ja kiinnostusta projektienhallintaan. Kunnossapidon projektipäällikkönä toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten työ vaatii hyviä viestintätaitoja suomen kielellä ja tulet toimeen myös englannin kielellä.

Edellytämme sinulta vähintään korkeakoulutason tutkintoa sähkövoimatekniikan alalta. Sinulla on myös aiempaa kokemusta sähköverkkotekniikasta, projektinhallinnasta tai sähköverkon kunnossapitoon liittyvistä työtehtävistä.

 

Hakeminen

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 30.1.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Petteri Palmumaa, p. 040 542 8258, petteri.palmumaa@caruna.fi.