Projektipäällikkö, koulutusvienti
Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2021

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen elinikäinen kehittäminen. Samiedussa opiskelee vuosittain yli 1600 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Lisäksi teemme laajaa hanke- ja kehittämistoimintaa yritysten ja koko seutukunnan hyväksi. Haluatko liittyä huippujoukkoon?
www.samiedu.fi

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Ammattiopisto Samiedu hakee

KOULUTUSVIENNIN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2021-31.12.2023. Työsuhteen on mahdollista jatkua onnistuneen projektityön päätyttyä toistaiseksi voimassa olevana työsuhteena.

Koulutusviennin projektipäällikkönä toimit koulutusvientitoiminnan asiantuntijana. Työsi tavoitteena on koulutusvientiosaamisen sekä Etelä-Savon alueen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatioiden vientiyhteistyön ja koulutusviennin liiketoiminnan kehittäminen. Merkittävänä tavoitteena on myös alueelliseen osaajatarpeeseen vastaaminen.

Projektipäällikkönä kehität koulutusvientiä, valmistelet virtuaalisia ajasta ja paikasta riippumattomia (tutkimuksen ja koulutuksen yhdistämistä mahdollistavia) ympäristöjä, tuotteita ja palvelukokonaisuuksia. Toiminnallasi edistät koulutusvientituotteiden markkinointia.

Toimit kehittämistyössä kansainvälisten osaajien rekrytoinnin ja alueellisen palvelu- ja yhteistyöjärjestelmän luomisessa, kasvattaen osaavan työvoiman saantia Samiedun jäsenkuntien elinkeinoelämän tarpeisiin. Vastuullasi on myös kansainvälisten osaajien koulutuspolkujen suunnittelu ja toteutus.

Koulutusviennin asiantuntijana toimit yhteistyössä alueen oppilaitosten, yritysten ja sidosryhmien kanssa. Tällä yhteistyöllä kehitetään Etelä-Savon ja Samiedun jäsenkuntien elinvoimaisuutta ja kansainvälistymistä. Osallistut alueellisen yritysyhteistyöverkoston luomiseen ja toimit kansainvälisissä kehittämishankkeissa.

Toivomme sinulta
- kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito luetaan eduksesi
- erinomaista asennetta
- ymmärrystä koulutusviennistä
- vahvaa työelämä- ja sidosryhmäosaamista
- kokemusta kansainvälisestä toiminnasta
- matkustusvalmiutta kohdemaihin
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen työn
- vakaan työnantajan
- tiimin ja tiimipäällikön tuen työhösi
- innostuneen, kehittämismyönteisen ja innovatiivisen työyhteisön
- monipuolista Tyhy-toimintaa
- Smartum Saldo-etuuden
- uuden kuntosalimme käyttöoikeuden
- kattavan työterveyshuollon
- lounaan kampuksillamme henkilöstöhintaan
- hyvät kehittymismahdollisuudet
- osittaisen etätyöskentelymahdollisuuden

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätiedot: Jonna Kokkonen, laatu- ja hankepäällikkö, puh 044 550 6341.

HUOM! Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Jätä hakemuksesi viimeistään 15.8.2021 klo 23.59 osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/ita-savon-koulutuskuntayhtyma/.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475089
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilpo Niemelä (ilpo.niemela (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 040 185 1999
  • Sijainti: Savonlinna