Projektipäällikkö Kotkaan - Runtech Systems
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Runtech Systems Oy on vuonna 1997 perustettu globaalisti toimiva sellu- ja paperiteollisuuden räätälöityjen järjestelmien toimittaja. Runtechin vahva kasvu ja jo pitkään jatkunut menestys perustuu asiakaslähtöiseen tapaan toimia. Patentoidut ratkaisut tarjoavat paperiteollisuudelle energia- ja tuotantotehokkuutta sekä paperikoneiden ajettavuutta parantavia innovaatioita.

Runtech Systems Oy on osa Gardner Denver -konsernia, joka on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Yrityksellä on noin 7000 työntekijää yli 30 maassa. Lisätietoja saat osoitteesta https://www.gardnerdenver.com/en/runtech


Etsimme nyt kasvumme tueksi Kotkaan PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ osaksi ammattitaitoista tiimiämme EP Turbo™-puhaltimien ja Ecoflow™-virtausmittausten projektointeihin paperitehdasympäristössä.

Projektipäällikkönä tehtäväsi pitää sisällään itsenäistä työskentelyä vaativissa järjestelmä- ja laitetoimitusprojekteissa.

Sinulta toivomme:

 • Aiempaa osaamista projektien vetämisestä mieluiten paperiteollisuuden piiristä, mutta muukin teollisuuden projektinhoitotausta huomioidaan
 • Hyviä kommunikointitaitoja
 • Järjestelmällistä työskentelyotetta ja kykyä hoitaa työt sovitussa aikataulussa
 • Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Matkustusvalmiutta, sillä projektipäällikön rooli pitää sisällään n. 80-100 matkapäivää vuodessa

Sinulle tarjoamme vastuullisen roolin innovatiivisten tuotteiden parissa kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä, joka huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista monin eri tavoin ja pyrkii kehittämään jokaisen työntekijänsä ammattitaitoa pitkäjänteisesti ja yksilöllisesti. Työyhteisömme on tiivis ja tiimihenkemme hyvä. Lisäksi palkkaus ja työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset.

Lisätietoja Runtechista yrityksenä löydät osoitteesta https://www.gardnerdenver.com/en/runtech


Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Tehtävää voit hakea Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoiveineen 19.5.2019 mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten hakea kannattaa pikaisesti! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolla antaa Pirita Haapanen arkisin klo 9-16, p. 010 2306 532, pirita.haapanen@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!


Tiedätkö jonkun, joka olisi juuri oikea henkilö tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa!

PSST: Meillä Runtechilla on lisäksi auki projekti-insinöörin haku Kotkassa sekä vastaavat paikat myös Turussa! Katso kaikki hakuilmoitukset täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1265669
 • Työsuhde: Muu
 • Työn tyyppi: Muu
 • Hakuaika päättyy: 19.5.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Kotka