(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ kosteusteknisiin ja rakennetutkimuksiin
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 500 työskentelee Suomessa.

Rekrytoimme hankkeita vetävän PROJEKTIPÄÄLLIKÖN rakenteiden kuntotutkimushankkeisiin.

Swecon korjausrakentamisen asiantuntijoiden osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Toteutamme hankkeita sekä julkisille että yksityisille asiakkaille. Tutkimustemme kohteina ovat koulut, päiväkodit, toimistorakennukset sekä peruskorjattavat kiinteistöt.

Tulevassa yksikössäsi on reilut 30 eri alojen osaajaa parissa tiimissä. Lähimpinä kollegoinasi toimii mm. muita projektipäälliköitä, tutkijoita, laadunvarmistajia ja korjaussuunnittelijoita. Tämän lisäksi työskentelet päivittäin yhteistyössä Swecon muiden toimialojen asiantuntijoiden kanssa.

Yksikössämme on poikkitieteellisyys vahvasti läsnä. Joukossamme on insinööritieteiden lisäksi eri alojen maistereita, kemistejä, mikrobiologeja ja ympäristötieteilijöitä. Kollegoidesi monipuolinen osaaminen on myös sinun hyödynnettävissäsi.

Tehtäviisi kuuluu rakenne- ja kosteustekniset asiantuntijatehtävät.
Painopiste on tutkimustehtävissä, mutta halutessasi voit tutkimustöiden ohessa osallistua myös rakentamisen laadun ohjaukseen.

Työssäsi on puolisen tusinaa isompaa tai pienempää projektia. Teet projekteja kollegoiden ja ulkopuolisten asiantuntijoiden sekä laboratorioiden kanssa vastaten laadusta ja taloudesta.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Tehtävään sopiva koulutustausta on DI, yamk- tai amk-insinööri. Olet opinnoissasi keskittynyt rakennustekniikkaan ja rakennefysiikkaan.

Sinulta löytyy kokemusta vähintään viisi vuotta rakennusten tutkimustoiminnasta, rakennesuunnittelusta ja/tai tehtävistä rakennustyömaalla.

Arvostamme hyviä yhteistyövalmiuksia ja halua oppia uutta, joten tarkempi tehtäväkuva ja kehittymispolku muodostuu tässä monipuolisessa roolissa oman erikoistumisesi ja mielenkiintosi painopisteiden mukaan.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Suunnittelemme merkittävän osan suomalaisista kohteista, joten tunnemme rakennukset sekä niiden tekijät.
Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Lue lisää swecolaisesta työkulttuurista täältä >> (https://www.sweco.fi/ura/tyoskentely-swecolla/)

Lisätiedot ja hakeminen
Täytämme tehtävän yhdessä Experiksen kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, puh. 050 570 3680.
Hae tehtävää 23.2.2021 mennessä joko sähköpostitse (heli.villa@fi.experis.com) tai painamalla Hae-painiketta.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.