(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö - Kosken Betonielementti Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Kosken Betonielementti Oy on vuonna 2008 perustettu betonielementtiteollisuuteen erikoistunut yritys. Toimitamme betonielementtejä maatalouden sekä rakennusliikkeiden tarpeisiin. Tuotteemme ovat uniikkeja ratkaisuja, jotka toteutetaan asiakkaan laatimien suunnitelmien perusteella. Yrityksemme arvoja ovat rehellisyys, toimitusvarmuus sekä laatu.

Etsimme kasvumme tueksi projektipäällikköä Kosken tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Projektipäällikkö toimii tehdaspäällikön oikeana kätenä ja työnkuva pitää sisällään mm. projektinhallintaa aikataulujen seuraamisen, tiedonvälittämisen ja laadunvalvonnan osalta. Lisäksi valittava henkilö tulee olemaan tiiviisti mukana uuden ERP-järjestelmän käyttöönottamisessa.

Etsimällämme henkilöllä on rakennuspuolen insinöörin tai mahdollisesti mestarin tutkinto sekä hyvät IT-taidot ja kiinnostusta työskennellä erilaisten järjestelmien parissa. Työskentelytavoiltasi olet järjestelmällinen etkä pelkää puuttua mahdollisiin havaitsemiisi kehityskohtiin. Maalaisjärki, hyvät sosiaaliset taidot ja halu työskennellä osana motivoitunutta tiimiä ovat perusedellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Mitä tarjoamme sinulle?

Avoimen ja rehdin työkulttuurin sekä helposti lähestyttävän johdon ja kilpailukykyisen palkkauksen. Katseemme on vahvasti tulevaisuudessa ja kehitämme jatkuvasti tapojamme toimia. Meillä et törmää turhaan byrokratiaan vaan uskomme suoraviivaiseen kommunikointiin ja tekemiseen.

Kiinnostuitko?

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten haethan pikaisesti! Valittavan henkilön työsuhde alkaa sopimuksen mukaan / syyskuun aikana.

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Hakea voit:

Täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen Suomen Henkilöstötalon hakusivulla: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/ tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Liitäthän hakemuksesi yhteyteen myös palkkatoiveesi.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolla antaa Jenni Räikkönen arkisin klo 9-16, p. 010 2306523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa!