(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / Korjausrakenne-suunnittelija
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Haemme kokenutta korjausrakentamisen asiantuntijaa Vahanen-yhtiöihin kuuluvalle Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:lle Espoon tai Hämeenlinnan toimipisteeseen.

Tehtävien pääpaino on vaihtelevissa korjausrakentamisen rakennesuunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä sekä rakennesuunnitteluprojektien projektinhallintatehtävissä arvorakennusten sekä julkis- ja liikerakennusten ulkovaippa-, tilamuutos- ja peruskorjaushankkeissa.

Odotamme hakijoilta vankkaa rakennesuunnittelu- ja projektinhallintakokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, halua kehittää omaa osaamista ja kykyä kantaa vastuuta. Erilaisten laskentaohjelmien hallinta, Tekla-osaaminen sekä rakennesuunnittelun ja rakennusfysiikan pätevyydet ja muut soveltuvat pätevyydet katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennetekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta ja kokemusta korjausrakennesuunnittelutehtävistä ja suunnitteluprojektien vetämisestä. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin. Koulutusvalikoimamme on hyvin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa rakentamaan onnistumisia Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään alla olevalla hakulomakkeella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 16.6.2019. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Marko Latvala (johtaja, korjausrakentaminen), puh. 041 5152 433 tai Ahti Rantonen (toimitusjohtaja), puh. 040 543 8053. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä myös sähköpostitse; etunimi.sukunimi@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

www.vahanen.com