Projektipäällikkö korjaushankkeisiin
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Kuvaus tehtävästä:
Projektipäällikön toimenkuvaan kuuluu projektien johtaminen erilaisissa kaupungin kiinteistöihin liittyvissä hankkeissa. Päätehtävänä on korjaushankkeiden projektinjohto ja koordinointi. Käytössäsi on liikelaitoksen asiantuntijat ja puitesopimustoimittajat. Tehtävä sijoittuu Tilapalvelut-liikelaitoksen rakennuttamisen palvelualueelle suunnittelupalvelut-yksikköön.
Vastaat myös projektien tiedottamisesta ja toimit yhteyshenkilönä eri osapuolien välillä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä monipuoliset henkilöstöedut. Pääset projektipäällikkönä luomaan uusia malleja ja käytäntöjä Espoon kaupungin kiinteistöjen käytettävyyden lisäämiseksi.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Tilapalvelut-liikelaitos, Suunnittelupalvelut

Työaika: 36h45/vko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön sekä tavoitehakuisia tehtävien suunnittelu- ja organisointitaitoja. Positiiviset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä paineensietokyky ovat välttämättömät samoin kuin nykyaikaiset ICT-osaamistaidot. Lisäksi edellytämme laajojen kokonaisuuksien hallintaa.

Lisäksi edellytämme rakennusalan tai muun teknisen alan kokemusta ja vahvaa kokemusta projektien johtamisesta.

Arvostamme oman auton käyttömahdollisuutta. Kohteet sijaitsevat Espoossa.
Rakennusfysiikan ja sisäilma-asioiden osaaminen luetaan eduksi.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia Espoon kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta, vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on 530 ja liikevaihtomme on 260 milj. euroa. Hallinnoitavien toimitilojen määrä on noin 0,8 milj.m2.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1330329
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite