(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, kokoaikainen, Espoo
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Haluatko päästä näkemään uuden liiketoimintayksikön järjestäytymistä? Omaatko erinomaiset koordinointi- ja vuorovaikutustaidot? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Projektipäällikkö!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Projektipäällikköä. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen. Projektin arvioitu kesto on 12 kuukautta. Asiakkaamme toimisto sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Projektipäällikön tehtävässä tulet avustamaan uuden liiketoimintayksikön järjestäytymisessä. Rooli sisältää paljon koordinointia sekä raportointia. Tehtäviin kuuluu muun muassa prosessien luomista, tietojärjestelmien päivittämistä sekä tukimateriaalien (esimerkiksi Excelit ja PowerPointit) luomista ja täyttämistä. Lisäksi tehtävään kuuluu muun muassa toimitilasuunnittelua.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka sietää hektisyyttä ja muuttuvia tilanteita. Toivomme itseohjautuvaa ja luotettavaa tekijää, joka nauttii myös tiimi- ja sidosryhmätyöskentelystä. Tekninen ymmärrys auttaa menestymään tehtävässä.

Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Pääasialliset tehtävät
 • Uusien prosessien luominen ja koordinointi
 • Raportoinnissa avustaminen
 • Portfolion hallintaa
 • Tiivis sidosryhmätyöskentely
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi DI tai KTM)
 • 1-2 vuotta työkokemusta yritysmaailmasta
 • Erinomaisia Excel-taitoja
 • Kykyä työskennellä sujuvasti myös englanniksi
 • Aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sietää hektistä työtä
Tarjoamme sinulle
 • Arvokasta työkokemusta ja kasvumahdollisuuksia 
 • Mahdollisuuden nähdä kehittyvää ja muuttuvaa toimialaa
 • Vastuuta omiin työtehtäviin ja työnkuvaan liittyen
 • Hyvän perehdytyksen ja ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen
 
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta ja tämä voisi olla mielenkiintoinen seuraava askel urallasi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.1.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (e. marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.