(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, kiinteistötekniikka
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 250 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa.
Huomio pääkaupunkiseutu, etsimme joukkueellemme vahvistukseksi

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

tulet toimimaan tärkeässä roolissa oman joukkueesi kipparina huolehtien sprinklerijärjestelmien huoltojen ja asennusten päivittäisen toiminnan organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta. Huolehdit, että porukkasi tekee työtä kustannustehokkaasti ja sovitusti. Asiakkaan suuntaan varmistat, että työn laatu on sellaista, jonka asiakas on tilannut.  Työpisteesi löytyy pääkonttoristamme Tikanpesästä Helsingin Pitäjänmäestä, mutta työsi liikuttaa sinua asiakaskohteissa ympäri Etelä-Suomea.

Toimit luontevasti esimiehenä ja olet samalla supliikki myös asiakkaan suuntaan. Olet kannustava ja puhkut intoa myös toiminnan kehittämiseen. Projektipäällikön roolissa toimit tulosvastuullisena ja vastaat asiakkuuksien erinomaisesta hoitamisesta. Toki sprinklerijärjestelmien huolto- ja asennusliiketoiminnasta täytyy jotain myös ymmärtää ja olet saanut työelämässä kokemusta alasta. Sprinklerijärjestelmien vastuuhenkilön pätevyys on eduksi tässä tehtävässä.

Mitä sinulle?
Pääset mukaan kehittämään sprinkleriliiketoimintaa ja vaikuttamaan vahvasti sen tulevaisuuteen. Olet tärkeä osa koko sprinkleriliiketoimintaamme ja merkittävässä roolissa isoissa projekteissamme. Työtäsi tuemme monipuolisilla koulutusmahdollisuuksilla ja urapolkusi suunnittelulla. Työkavereiksesi saat muun pääkaupunkiseudun kiinteistötekniikan huipputiimin.

Nyt ei muuta kuin kahvikuppi kouraan ja hakemusta raapustamaan, me odotamme sitä jo! Aikaa hakemuksen täyttämiseen on 25.3. saakka. Ja jos kaipaat vielä jotain lisäselvennystä voit kilauttaa Ilari Grönholmille arkisin klo 8-16 välillä p. 0503850642.