(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö kiinteistöprojekteihin
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haemme Helsingin kaupungin liikenneliikelaitoksen infra- ja kalustoyksikön hankepalveluihin vakituiseen työsuhteeseen kahta projektipäällikköä kiinteistöprojekteihin.

Hankepalvelut rakentaa kaupungin raideliikenneympäristöä toteuttamalla kiinteistöihin, rataan, sähkönsyöttöön, erilaisiin järjestelmiin ja liikkuvaan kalustoon liittyviä investointiprojekteja.

Tulet toimimaan kiinteistöprojektit-tiimissä. Tehtäviisi sisältyy mm. asemien, varikkojen ja toimitilojen rakennuttaminen sekä laajojen korjausprojektien toteuttaminen. Lähivuosina toteutettavia merkittäviä hankkeita ovat mm. Koskelan raitiovaunuvarikon laajennus, uudet raitiovaunuvarikot Ruskeasuolle ja Laajasaloon sekä Rautatientorin, Herttoniemen ja Sörnäisten metroasemien peruskorjaukset.

Projektipäällikkönä olet hankkeen johtaja ja tilaaja. Projektipäällikkö ohjaa projektien toteuttamista sekä vastaa projektien aikataulussa pysymisestä, laadusta ja kustannusten hallinnasta. Tehtävään kuuluu myös projektien riskienhallinta ja turvallisuuden koordinoiminen. Työssäsi teet yhteistyötä eri kaupungin tahojen, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa.

Tehtäviin edellytetään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa insinöörin tutkintoa ja vähintään viiden vuoden työkokemusta koulutusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyökykyä, aloitteellista työotetta, projektiosaamista sekä hyvää suomen kielen taitoa. IPMA-sertifiointi, RAP- tai RAPS-pätevyys, kokemus joukkoliikennehankkeista sekä muu kielitaito luetaan eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan laajentuvaan kaupunkiraideliikenteeseen. Saat aidon mahdollisuuden vaikuttaa Helsingin joukkoliikenteen kehittämiseen sekä osallistut yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaativia projektijohtamisen asiantuntijatehtäviä. Työsi on itsenäistä, mutta tukenasi on vankka asiantuntijaryhmä. Tarjoamme mahdollisuuden lisäkoulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen (esimerkiksi IPMA-, RAP- ja RAPS-pätevyydet).

Jätä hakemuksesi 25.2.2019 klo 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain hakemukselle on 21-2-19

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimipäällikkö Leena Mätäsniemi, p. 040 647 1380, leena.matasniemi@hel.fi ja hankepäällikkö Kimmo Reiman, p. 050 310 4172, kimmo.reiman@hel.fi

HKL - Kaupungin paras liike

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.