(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy
Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy:lle ammattitaitoista

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan saneeraus- ja uudisrakennusprojektien ilmanvaihtotöiden vetämisestä Keski-Suomen alueella.

Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy on ammattilainen ilmanvaihtoasioissa. Erityisosaamistamme ovat ilmastointiurakointi sekä ilmastointihuolto- ja saneeraustyöt, joissa pitkä, 40 vuoden kokemus ja asiantuntemus pääsevät parhaiten esiin. Toiminta-alueemme on Jyväskylä ja Jyväskylän seutu.

Monipuolisessa työnkuvassa vastaat kokonaisvaltaisesti erilaisten ilmanvaihtoprojektien suunnittelusta, laadusta ja toteuttamisesta. Toimit yhteistyössä tilaajien sekä muiden urakoitsijoiden kanssa ja vastaat asentajien työnjohdosta projektien aikana. Arvostamme erityisesti insinöörin tai teknikon koulutustaustaa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä ja esimiestyöskentelystä, lisäksi toivomme Sinulta löytyvän kokemusta suurien kokonaisuuksien hallinnasta sekä kykyä pitää langat käsissä hektisessäkin ympäristössä.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työn innostavassa ja ammattitaitoisessa ympäristössä, paikallisen ja joustavan työnantajan riveissä. Teemme työtä laadukkaasti ja hyvässä hengessä. Ympärillesi saat alan ammattilaisten tuen ja mahdollisuuden kehittyä itsekin ammattilaisena. Laajojen työsuhde-etujen kautta tuemme työssä jaksamista myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 24.11.2019 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Go On Jyväskylä, Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.