Projektipäällikkö / Kehitysohjelmat
Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue / Kehitysohjelmat

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Tampereen kaupungin RECO Resilient Smart City Solutions Ecosystem -hanke on osa Työ- ja elinkeinoministeriön ekosysteemisopimuksia, joita on solmittu ministeriön ja suurimpien kaupunkien välille vuosille 2021-2027. RECOn tavoitteena on tunnistaa ja ottaa käyttöön parhaat innovaatioiden johtamismallit, joilla luodaan tutkimus- ja yritysryppäitä energia- rakennus- ja ICT-sektoreille. Syntyvä ekosysteemi luo tulevien vuosien aikana hiilinegatiivisia ja skaalautuvia kaupunginosatasoisia toteutuksia ja synnyttää kansainvälisen tason uutta liiketoimintaa.

Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.11.2021-28.2.2023 vastaamaan RECO Resilient Smart City Solutions Ecosystem -projektin ekosysteemitalouksien kehittämisestä.

Tehtävä sisältää laaja-alaisesti kaupunkisuunnittelun ja -kehittämisen, elinkeinokehittämisen ja ekosysteemitalouksien tehtäviä. Työn ytimessä on vuoropuhelu yksityisten ja julkisten investoijien ja rahoittajien kanssa. Työn tavoitteena on löytää ja valmistella uusia pitkäkestoisia kumppanuuksia kestävän ja älykkään kaupunkikehitysalustan rakentamiseksi.

Projektipäällikön keskeisimpiä tehtäviä on:
- PPPP (Public-Private-People-Partnership) -toiminnan johtaminen ja toteuttaminen RECO-hankkeessa
- Yksityisten ja julkisten rahoituslähteiden tunnistaminen ja hakeminen ekosysteemitalouksien yrityksien kehittämiseksi
- Hankekehitys sekä elinkeinokehityksen tehtävät ja projektien hallinnointitehtävät
- Osallistuminen julkisten tarjouspyyntöjen sekä sopimusten valmisteluihin

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä, asiantuntevan ja moninaisen työyhteisön tuen sekä kilpailukykyiset edut. Työ tapahtuu rennossa tiimissä ja tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman kaupungin kehittämiseen kaavoituksesta uusiin teknologioihin ja EU-tason yhteistyöhön. Työpiste on Tampereella, mutta työtä on mahdollista tehdä etänä.

Edellytämme valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa useamman vuoden työkokemus relevanteista tehtävistä, aikaisempi kokemus yritysten tai julkisen sektorin investoinneista tai elinkeinokehityksen asiantuntijatehtävistä sekä kokemus kansainvälisestä yritys- ja rahoitusmaailman toiminnasta.

Arvostamme oma-aloitteista ja kehittämismyönteistä asennetta sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikkö Ilari Rautanen, puh. 040 806 3252 ja projektipäällikkö Tuomas Vanhanen, puh. 044 486 3818. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 21.9.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Projektipäällikkö Ilari Rautanen, puh. 040 806 3252 ja projektipäällikkö
Tuomas Vanhanen, puh. 044 486 3818. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot