(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö kasvumarkkinointitoimistoon
Barona Luova Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Kiinnostaako sinua viestintä ja markkinointi, erityisesti digitaalisissa kanavissa? Nautitko myös asiakastyöstä ja asioiden organisointi on vahvuutesi? Jos vastasit kyllä ja sen lisäksi sinua kiehtoo tuloshakuinen markkinointi, niin jatka lukemista. Etsimme asiakkaallemme asiansa osaavaa, mainos- tai markkinointitoimistossa karaistunutta ammattilaista.

Tässä työtehtävässä pääset keskittymään yhden suuren kaupan alan asiakkuuden kehittämiseen yhdessä energisen tiimin kanssa. Työtehtäviin sisältyy asiakas- ja sidosryhmätyöskentelyä, projektinhallintaa, aikataulutusta, laskutuksessa avustamista sekä prosessien kehittämistä ja jalkauttamista. Tämän lisäksi työ sisältää jossakin määrin tuotannollista työtä.

Tarjoamme luovan, ammattimaisen ja inspiroivan tiimin, joka saa asioita aikaiseksi. Projektipäällikkönä olet avainhenkilö ja vetävä voima asiakkuuden jatkuvassa kehittämisessä. Työssä on monipuolinen tehtävänkuva, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää asioita. Saat myös vastuuta sekä vapautta työtehtävien tekemiseen. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden käyttää työpaikan kuntosalia, voit ruokailla henkilöstöravintolan hinnoilla sekä saat työterveyshuollon käyttöösi. Työ on kokopäiväinen sekä työssä on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustan alueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Odotamme, että sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisesta työstä mainos- tai markkinointi-, viestintä- tai mediatoimistossa vähintään muutamalta vuodelta. Työssä on tärkeää pitää projektit aikataulussa ja työntekijät kartalla, joten asioihin tarttuminen, paineensietokyky sekä hyvät organisointitaidot ovat ehdoton edellytys työstä suoriutumiseen. Olet oma-aloitteinen, tehokas, tarkka ja analyyttinen sekä sinulla on kykyä taloudelliseen ajatteluun. Olet luontaisesti hyvä asiakkaiden kanssa ja olet loistava inspiroimaan asiakkaita sekä kollegoita. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Laita meille hakemuksesi ja CV:si pikaisesti tai juttele lisää meidän botin kanssa, ja selvitetään yhdessä, voisitko olla sopiva kandidaatti tähän tehtävään. Älä aikaile, edistämme rekrytointia jo haun ollessa käynnissä.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa. Tehtävä on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus vuodelle 2021 ja työt alkaisivat joulukuun alkupuolella. Työsuhde toteutetaan vuokratoimeksiantona työsuhteessa Barona Luovaan. Lisätietoja tehtävästä antaa: Tiina Lonka, 050 534 7909, tiina.lonka@barona.fi. Soittoaika 9.10 klo 13–14. tai 13.10 ja 16.10, klo 14–15 välisenä aikana. Hae tehtävää 20.10. mennessä.