(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö kansainvälisiin suunnittelutehtäviin
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Etsimme projektipäällikköä kansainvälisiin tehtäviin. Työhösi kuuluvat erilaiset infrasuunnitteluprojektit Pohjoismaissa. Joukossamme olet osa monialaista ja monikansallista suunnitelutiimiä. Pääset kehittämään omaa osaamistasi ja antamaan panoksesi kasvavan yrityksen kehittymiseen. Toimit yhdessä vientiryhmän, pohjoismaisten kollegojen ja koko valtavan asiantuntijajoukomme kanssa.

Yhdessä suunnittelijatiimin kanssa viet läpi monipuolisia suunnitteluhankkeita: huolehdit tiiviistä yhteydenpidosta ja neuvotteluista tilaajan kanssa sekä ohjaat projektien aikatauluja ja kustannuksia.

Odotamme

Toivomme, että sinulla on infrasuunnitteluun soveltuva koulutus sekä muutaman vuoden työkokemus alalta. Englannin kielen ohella ruotsin tai norjan kielen osaaminen avaa mahdollisuuksia toimia projektipäällikkönä pohjoismaisissa hankkeissa. Kielitaidon lisäksi tärkeää on kyky avoimeen keskusteluun ja kommunikointiin tilaajan sekä laajan suunnitteluryhmän kanssa.

Tarjoamme

Tarjolla on paikka vauhdikkaassa joukossa, jossa pääset kehittymään ja myös kehittämään työtä haluamaasi suuntaan. Pohjoismaisiin projekteihin on mahdollista päästä mukaan yhdessä ruotsalaisten kollegojen kanssa toimimalla aluksi esimerkiksi avustavana projektipäällikkönä.

Meillä tukenasi on suuri joukko eri alojen ammattilaisia. Tuo oma osaamisesi tähän porukkaan ja tule suunnittelemaan kanssamme kestävää, toimivaa ja ympäristöystävällistä infraa.

Lisätietoja tehtävästä antaa vientiryhmän ryhmäpäällikkö Elise Ruohonen, puh. 045 6703215, sähköposti elise.ruohonen@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi 18.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.