(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö kansainväliselle asiakkaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018Työn kuvaus:
  Haemme kansainväliselle teollisuuden alan asiakasyrityksellemme osaavaa projektipäällikköä Vaasaan.
 
Projektipäällikön tehtäviin kuuluu meriteollisuuden alaan kuuluvien laitteistoprojektien suunnittelu, budjetointi, aikataulutus, hallinta ja projektin johtaminen. Projektipäällikön vastuulle kuuluu huolehtia että projekti viedään asiakkaan tarpeiden mukaisesti loppuun. Projektipäällikkö toimii myös projektista vastaavana kontaktina sekä asiakkaan suuntaan että sisäisesti.
 
Odotamme hakijoilta soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/DI) ja kokemusta meriteollisuudesta. Työssä menestymisessä tarvitaan myös kokemusta projektien hallinnasta, erinomaista englanninkielen taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä ottaa kokonaisvastuu projektien hallinnasta. Avuksi on myös aktiivinen asenne, ongelmanratkaisutaidot ja kyky tehdä päätöksiä. Eduksi katsotaan osaaminen SAP-järjestelmän käytöstä ja Microsoft Project-ohjelmiston tuntemus.
 
Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä organisaatiossa. Tässä on erinomainen mahdollisuus uralla etenemiseen ja kokemuksen kartuttamiseen. Työsuhde solmitaan aluksi Adeccon ja työntekijän välille, mutta tarkoituksena on löytää tehtävään pysyvä osaaja, joka siirtyy asiakasyrityksen kirjoille mikäli menestyy tehtävässä hyvin. Työ on päivätyötä, mutta saattaa vaatia jonkin verran matkustamista (arviolta 20pv/vuosi).
 
Älä ohita tätä mahdollisuutta! Hae heti, viimeistään 16.9.2018 jättämällä CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja voit halutessasi kysyä HR Consultant Susanna Kytöharjulta, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Projektipäällikkö


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa