(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, kampuksen kehittäminen
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.
 


Haemme


Projektipäällikköä kampuksen kehittämisen strategisiin hankkeisiin


Haluatko olla näköalapaikalla ja mukana vaikuttamassa Aalto-yliopiston kampuksen kehittämiseen Espoon Otaniemessä? Liity muutoksentekijöiden yhteisöömme!


Tehtäväsi


Työskentelet kampuskehittämisen vararehtorin tukena Aalto-yliopiston yhteisissä strategisissa hankkeissa ja osallistut kehittämistyöhön hänen apunaan. Toimit koordinaattorina Aalto-yliopiston kuuden korkeakoulun akateemisten tarpeiden ja strategisen kampuksen kehittämisen välissä. Lisäksi koordinoit koulujen kampuskehitykseen liittyviä kurssitöitä ja pilotointihankkeita. Myös kampuskehittämisen sidosryhmävuorovaikutuksen tapahtumista vastaaminen on osa tehtävääsi.


Tämän vuoden hankkeita ovat mm. Aalto-yliopiston kampusvision ja -strategian valmistelu, kampuksen ulkotilojen suunnitteluun osallistuminen ja yhteistyöprojektit ulkomaisten yliopistojen kanssa.


Projektipäällikön tehtävä on määräaikainen 31.12.2019 asti.


Kokemuksesi ja motivaatiosi


Sinulla on tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto tai opinnot loppuvaiheessa esim. arkkitehtuurin, muotoilun tai maisema-arkkitehtuurin alalta, mutta muukin soveltuva ala käy. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.


Odotamme innostuneisuutta ja luovaa asennetta suunnitteluun mutta myös kykyä järjestelmällisyyteen omassa työssä ja projektien organisoinnissa.


Tarjoamme


Tarjoamme sinulle aitiopaikan ennakkoluulottoman ja uraa uurtavan kaupunginosan, tilojen ja yhteisön kehittämisessä.


Kiinnostuitko?


Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi sähköisesti Aalto-yliopiston sivuilla olevan linkin ("Hae nyt!") kautta 4.3.2019 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV.


Lisätietoja tehtävästä antaa kampuksen kehittämisen vararehtori Antti Ahlava, 050 324 117, antti.ahlava@aalto.fi (parhaiten tavoitettavissa ensin tekstiviestillä).


Lisää Aalto-yliopistosta
Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity