Projektipäällikkö kalliorakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI KALLIORAKENTAMISEEN

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

SUOMEEN, RUOTSIIN JA NORJAAN

Olemme kalliorakentamisen edelläkävijä. Maanalaiset rakentamisen ratkaisut ja kaavoitus mahdollistavat kestävän kehityksen mukaisia toteutus- ja sijoitusvaihtoehtoja monenlaisille kalliotiloihin sijoitettaville erityiskohteille. Kohteitamme ovat esimerkiksi urheiluhallit, pysäköintilaitokset, lämpövoimalat, vesilaitokset ja hiihtoputket. Osana parempaa elinympäristöä rakennamme myös metro-, rata- ja liikennetunneleita, sekä louhimme mm. erilaisia tunneli- ja kaivoskohteita. Parhaillaan työskentelemme monipuolissa työkohteissa esimerkiksi Kittilän kaivostunneleiden louhinnassa, Olkiluodossa Posivalla, Tampereella Sulkavuoressa, sekä Tukholmassa Henriksdalissa. 

Projektipäällikkönä vastaat kalliorakentamisen projekteistamme kokonaisuutena tarjousvaiheesta kohteen luovutukseen saakka. Vastaat osaltasi työnhankinnasta ja hankkeiden tuloksellisuudesta sisältäen 

- tarjouslaskennan johtamisen

- työmaiden kaupallisen ja sopimuksellisen vastuun suhteessa tilaajaan ja aliurakoitsijoihin

- projektiraportoinnin.

Toimit esimiehenä ja olet yksikön johtoryhmän jäsen. Osallistut yksikön toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä projektitoiminnan kehittämiseen. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan YIT:läisiin ja työmaihimme ympäri Suomen tai Skandinavian hankepaikkakuntiemme vaihdellessa.   

Etsimällämme henkilöllä on monipuolinen kokemus kalliorakentamisen vastaavista rakennuttamisen tehtävistä sekä rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulutus. 

Johdat ihmisiä omalla esimerkilläsi, kanssasi on mukava työskennellä ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Pystyt hallitsemaan ja viemään eteenpäin useita eri tehtäviä samanaikaisesti sekä sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Haluat kehittää toimintatapoja ja parhaita käytäntöjä päivittäisessä työssäsi.  

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävistä, voit olla yhteydessä yksikönjohtaja Visa Myllymäkeen, puh. 0400 356 593.

Hae tehtävään 2.6.2019 mennessä ja tule rakentamaan kanssamme ainutlaatuisia infrahankkeita!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268810
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Visa Myllymäki
  • Puhelin: 0400 356 593
  • Sijainti: Helsinki