(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Jyväskylä
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Projektipäällikkö, Jyväskylä

Asiakkaamme ovat pääosin valtakunnallisia kiinteistönomistajia, joten Projektipäällikkönä vastaat eri puolilla Jyväskylän seutua olevien kohteiden talonrakentamisen korjaus-, kunnossapito- ja muutoshankkeiden rakennuttamisesta sekä valvonnasta. Vastuullesi kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen suunnittelu ja seuranta sekä projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen. Toimit myös sisäisenä asiantuntijana oman osaamisalueesi tehtävissä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden, tiimisi ja muiden Colliers:n asiantuntijoiden kanssa.

Työn menestyksellisen hoitamisen vaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen koulutus (RKM/Ins/DI) sekä työkokemus projektitoiminnasta.

Kokemus suunnittelunohjauksesta ja kustannuslaskennasta sekä talousalueen ja sen yrityselämän tunteminen lasketaan eduksesi. Olet myös omatoiminen, yhteistyökykyinen, oppimiskykyinen ja joustava tiimipelaaja. Sinulla on hyvä organisointikyky ja hallitset useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Tomi Jokio torstaina 7.6. klo 15.00 – 16.00 ja keskiviikkona 13.6. klo 9.00 – 10.00 puhelimitse 040 754 1732.

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 15.6.2018 mennessä