(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, JPV-Engineering Oy
Go On Pori

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
JPV-Engineering Oy on vuoden 2003 alussa toimintansa aloittanut asennuskonepaja. Päätoimialoinamme ovat teräsrakenteiden valmistus- ja asennustyöt, teollisuuden huolto- ja kunnossapitotyöt, kone- ja laiteasennukset, asennusvalvonnat sekä erilaiset laivateollisuuden alihankintatyöt.
Yrityksellämme on ISO 9001 -laatusertifikaatti sekä CE-merkintäoikeus teräsrakenteiden valmistamiseen toteutusluokissa EXC1, 2 ja 3. Yhtiömme uudet omat ja osittain vuokratut 5000 neliön toimitilat sijaitsevat Aurassa.
Lisää meistä www.jpv-engineering.fi

Liiketoimintamme on kovassa kasvussa ja nyt haemme tiimiimme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Asennuskohteissamme käsittelemme räätälöityjä suuren mittaluokan teräsrakenteita eri asiakastarpeiden mukaisesti Asennustyönjohdon monipuolisessa tehtävässä korostuvat esimiestyö, laatu, työturvallisuus ja aito tekemisen meininki.

Projektipäällikkönä työtehtäviisi kuuluu johtaa asennustöiden päivittäistä operatiivista toimintaa sekä toimia esimiehenä asennuksen ammattilaisille ja kehittää henkilöstön osaamista sekä huolehtia työturvallisuudesta
Budjetissa toimiminen ja pysyminen sekä vastuu taloudellisesta tuloksesta on Sinulle tärkeää. Ymmärrät asiakastyytyväisyyden ja laadullisen seurannan merkityksen sekä toiminnan jatkuvan kehittämisen olevan keskeisiä asioita työssäsi.

Meitä ohjaa yrityksemme toimintaperiaatteet: täsmällisyys, sitoutuminen ja laadukkuus ja näitä ominaisuuksia toivomme myös Sinulta!

Käytännön työkokemuksen lisäksi sinulla on soveltuva tekninen koulutus (esim. teknikko tai insinööri).
Toivomme, että sinulla olisi FISE pätevyys, mutta se ei ole pakollinen. Tärkeintä on kuitenkin halua oppia uutta ja kehittää toimintoja. Edellytämme hyviä työnjohtotaitoja, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä näyttöä rakennustyömaiden kokonaisuuksien hallitsemisesta. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sekä matkustusvalmiutta, sillä työt ovat projektiluonteisia ympäri Suomen.
Hallitset MS Office-ohjelmiston ja Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan englanniksi niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme kanssa.

Tule mukaan upeaan tiimimme ja rakenna kanssamme yrityksemme menestystarinaa!

Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkan, vakituisen työn ja asiantuntijaorganisaation tuen, tavoitellessasi haasteita, joita työmme varmasti Sinulle tarjoaa.

Lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä palkkatoivomuksineen 28.7.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin:
Go On Pori Anne Koivu 045-78745188 tai anne.koivu@go-on.fi